Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

H Μαρίνα Πατούλη απαντά στον εν διαστάσει σύζυγό της: Αποφάσισε μόνος του για το διαζύγιο (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη

8 Απριλίου 2021 12:42
H Μαρίνα Πατούλη απαντά στον εν διαστάσει σύζυγό της: Αποφάσισε μόνος του για το διαζύγιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της θέλησε να δώσει η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξή της στο Πρω1νό του ΑΝΤ1. «Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι για εμένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερη, συγκινησιακά φορτισμένη μέρα. Γιατί σαν σήμερα το 1998 σε πολύ νέα ηλικία έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου, που είναι η μητέρα μου.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα εφηβικά μου χρόνια, από τα 18 μου, συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Οπότε όπως καταλαβαίνετε για εμένα είναι ένα διπλό πένθος. Απ’ ό,τι διάβασα που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο. Μόνος του αποφάσισε… Και δεν είναι κάτι που αποτελεί κοινή απόφαση.

Απλά σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω προσπαθήσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση της κατάστασης. Δεν πρόκειται λοιπόν για μια ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ κι εγώ μέσα από ειδικούς να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί για να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής» τόνισε η κυρία Πατούλη. Παράλληλα δείτε και μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η Μαρίνα Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της.

Τα λόγια του Γιώργου Πατούλη για την Μαρίνα

«Για την Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα, Είναι η μητέρα του παιδιού μας (…). Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία», είπε ο κ. Πατούλης ενώ απαντώντας στο αν έγινε εκμετάλλευση της δημοσιότητας του διαζυγίου, σημείωσε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share