Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Πατούλης: "Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα"

Όσα αποκάλυψε για την πρώην σύζυγό του ο περιφερειάρχης Αττικής

8 Απριλίου 2021 09:08
Γιώργος Πατούλης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιώργος Πατούλης: Για την πρώην γυναίκα του Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πλέκοντάς της το εγκώμιο. «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», είπε χαρακτηριστικά στα Νέα.

Στην ερώτηση μάλιστα αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Παράλληλα δείτε και μια συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Μαρίνα Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της.

Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω».

Γιώργος Πατούλης: 'Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα'

Σχετικά με τον παιδί

«Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

Στην ερώτηση επίσης αν θεωρεί ότι το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ο Γιώργος Πατούλης απάντησε: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share