Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Θύμα απάτης η παρουσιάστρια

7 Απριλίου 2021 21:08
Δύσκολες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά η Αντελίνα Βαρθακούρη, αφού έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια και σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, υπέστη διαδικτυακή απάτη, με την ίδια να ενημερώνει τους ακολούθους της.

Η παρουσιάστρια του «Σου Κου Family», που δε διάγει την καλύτερη δυνατή περίοδο, εντόπισε τρεις λογαριασμούς που αναπαριστούν την ίδια, χρησιμοποιώντας προσωπικές φωτογραφίες που εκείνη έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμούς της.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα τρία ψεύτικα προφίλ που εντόπισε

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τα ψεύτικα προφίλ, θέλοντας να τους επιστήσει την προσοχή τους.

Αντελίνα Βαρθακούρη θύμα απάτης

Αντελίνα Βαρθακούρη θύμα απάτης στο Instagram

Αντελίνα Βαρθακούρη θύμα απάτης Instagram

Αποκάλυψη - φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο...» (Video)

H Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share