Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μίνα Αρναούτη: 960.000 ευρώ αποζημίωση ζητάει από την οικογένεια Παντελίδη

«Έχω στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους! Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

4 Απριλίου 2021 13:10
Μίνα Αρναούτη: 960.000 ευρώ αποζημίωση ζητάει από την οικογένεια Παντελίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ ζητάει η Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, 5 χρόνια μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο και όπου έχασε τη ζωή του ο ταλαντούχος τραγουδιστής. Παράλληλα, η Μίνα Αρναούτη είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και είχε συγκλονίσει με τις νέες της δηλώσεις για το τροχαίο και το Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real news, κατέθεσε νέα αγωγή κατά της οικογένειας και αξιώνει αποζημίωση για την ψυχή της, διεκδικώντας 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της.

Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ξεπερνά τις 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και ποσταρίσματα στα social media που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

Μίνα Αρναούτη και Παντελής Παντελίδης

«Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους. Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία», αναφέρει στην αγωγή της.

Παντελής Παντελίδης: Οργισμένο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά τις εξελίξεις - «Απορώ πώς βρέθηκες…»

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη δικαιώνουν τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών, που βρίσκονταν μαζί του, με τη Μίνα Αρναούτη να δημοσιεύει ένα οργισμένο μήνυμα μετά την νέα της δικαίωση για το μάρτυρα, που εμφανίστηκε.

Τη Δευτέρα (18/1), συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τους δικηγόρους της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού, ότι δεν έγινε δεκτή από την Εισαγγελία η μαρτυρία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στις Αρχές για την υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ο άτυχος τραγουδιστής είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού. Ωστόσο, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών, που εκείνο το βράδυ ήταν συνεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, η μαρτυρία αυτή απερρίφθη από τις εισαγγελικές αρχές.

Μίνα Αρναούτη: Το «ξέσπασμα» μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Απορώ πως εμφανίστηκε ο μάρτυρας αυτός και ισχυρίστηκε ότι είδε την Φρόσω να οδηγεί ενώ δεν υπήρξε DNA της στο τιμόνι.. Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά για εμάς. Κρίμα που δεν είδαμε κai τον κύριο Λύτρα σήμερα.. Καμία αντιδικία δεν έχουμε απλά 4 εισαγγελικές διατάξεις μας δικαίωσαν! Καμία αντιδικία!», έγραψε στην ανάρτησή της.

Μίνα Αρναούτη facebook

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share