Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τη Σάσα Σταμάτη

Πέθανε ο πατέρας της...

4 Απριλίου 2021 12:19
Βαρύ πένθος για τη Σάσα Σταμάτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες είναι οι στιγμές που βιώνει η Σάσα Σταμάτη, αφού -όπως έγινε γνωστό-, το πρωί της Κυριακής (04/04) πέθανε ο πατέρας της.

Συγκεκριμένα, η άσχημη αυτή είδηση, έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Έλα χαμογέλα", με το δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα να λέει πως ο μπαμπάς της πάλευε τα τελευταία χρόνια για τη ζωή του, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, στην εκπομπή, πρόβαλλαν και συνέντευξη που είχε δώσει η Σάσα Σταμάτη πριν από 4 ημέρες, όπου είχε παραδεχτεί πως περνάει δύσκολα. Χωρίς βέβαια να αναφέρει το λόγο. Τέλος, στη συνέντευξη μίλησε για το Battle of the couples -το οποίο κάνει χαμηλά νούμερα- , αποκαλύπτοντας ότι δεν κόβεται.

Δείτε το βίντεο:

Σάσα Σταμάτη - Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια

Η Σάσα Σταμάτη γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1981 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Μάνδρα Αττικής. Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το χορό, το πιάνο αλλά και το θέατρο, πηγαίνοντας σε θεατρικό εργαστήρι. Σπούδασε στη σχολή Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και έπειτα, εγκαταστάθηκε για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος - ρεπόρτερ στο Μακεδονία TV.

Επέστρεψε στην Αθήνα, εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής αλλά και ως αρθρογράφος στην εφημερίδα «Espresso». Το 2010, πέρασε από οντισιόν για την ολοκλήρωση του πάνελ της εκπομπής «Πρωινό mou».

Σάσα Σταμάτη πένθος

Έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται για την εφημερίδα «Παραπολιτικά», όπου και συνεχίζει, ενώ από το 2013 έως το 2016, ήταν συμπαρουσιάστρια των Λιάγκα -Σκορδά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό». Από το 2016 έως το 2017 ήταν συμπαρουσιάστρια της Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Τον Φεβρουάριο του 2018 ανέλαβε την παρουσίαση της δική της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με τίτλο «Ooh la la!» που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο το μεσημέρι. Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι lifestyle με συνεντεύξεις εντός και εκτός πλατό από την ίδια την παρουσιάστρια άλλα και τους συνεργάτες της δημοσιογράφους. Το Ιούνιο 2018 η εκπομπή ανανεώθηκε και για 2η σεζόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share