Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνστανίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η γυναίκα του! «Μόλις άνοιξε τα μάτια του μετά το χειρουργείο...» (Video)

Αποκάλυψε πρώτο πράγμα που έκανε ο Κωνσταντίνος μόλις επέστρεψε σπίτι

3 Απριλίου 2021 18:19
Κωνστανίνος Αγγελίδης: Συγκινεί η γυναίκα του! «Μόλις άνοιξε τα μάτια του μετά το χειρουργείο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη, μίλησε στο «Σου Κου Family» για την πορεία της υγείας του.

Πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αναρρώνει στο σπίτι του και φαίνεται να αισθάνεται πολύ καλύτερα. Η σύζυγος του, Εβελίνα, που τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί βράχος στον Κωνσταντίνο, μοιράστηκε τα νεότερα.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Βαρσάμη για τις εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Αρχικά, εξομολογήθηκε ότι ο γιος τους είναι αυτός που τους δίνει δύναμη: «Αυτός ο μικρός είναι η αδυναμία μας. Ο Αλέξανδρος δίνει δύναμη στον πατέρα του, σε εμένα, είναι η μεγάλη μας αγάπη».

«Ο γιος μας είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν θα τα καταφέρει, έχουμε πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας, αλλά δόξα τω Θεώ τα χειρουργεία πάνε καλά. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.

«Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά, οι γιατροί το έκαναν πολύ εύκολο. Βγήκε χθες, είναι σπίτι και αναρρώνει. Δεν πονάει και έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ότι έχει κάνει τόσο σοβαρό χειρουργείο. Όταν τελείωσε, με πήρε αγκαλιά, ήταν ανήσυχος, τον ηρέμησα και μετά μου έδωσε ένα φιλί και κοιμήθηκε», είπε η σύζυγός του.

«Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο, τον Ιούνιο, στα μάτια. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό», υπογράμμισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share