Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για την Μαρία Ηλιάκη!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την εγκυμοσύνη της

3 Απριλίου 2021 17:31
Δύσκολες στιγμές για την Μαρία Ηλιάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, ωστόσο η εγκυμοσύνη έχει και αρκετές δυσκολίες. Όπως, ζαλάδες και ανακατωσούρες. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για αυτές με ένα βίντεο της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια η οποία έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, παράλληλα δημοσίευσε και ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο μας έδειξε με χιούμορ πόσο έχει αλλάξει ο ύπνος της.

«Κάποια μέρα να μιλήσουμε και για αυτά τα πάρα πολύ ωραία #not, που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες. Προς το παρόν θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο βίντεο που είναι η ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Έχω βγάλει επίτηδες την εικόνα για να μην απομυθοποιηθώ τελείως και έχω αφήσει μόνο τον ήχο» είπε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτηση της.

Νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, δείχνει να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που κάνει στη ζωή της μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη πόζαρε στο σαλόνι και μας έδειξε το καθημερινό της outfit καθώς και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μαρία Ηλιάκη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share