Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη (Video)

Τι συνέβη στην όμορφη παρουσιάστρια του Star

2 Απριλίου 2021 15:23
Δύσκολες στιγμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη καθώς η όμορφη παρουσιάστρια του Star έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, γεγονός που γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα». Επίσης, όλα στη φόρα φαίνεται ότι τα έβγαλε η γνωστή παρουσιάστρια σχετικά με το γεγονός που έγινε πριν λίγο καιρό με την συνέντευξη που θα έδινε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι οι επιτήδειοι που σφετερίζονται τα προσωπικά στοιχεία πολλών γνωστών προσώπων δημιουργώντας ψεύτικο προφίλ με το όνομά τους στα social media.

Πολλοί είναι αυτοί που πέφτουν κατά καιρούς θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, και μια εκ των οποίων είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη, με την ίδια να δηλώνει πως πήγε κατευθείαν στην Δίωξη και έσπευσε να ενημερώσει τους δικούς της ανθρώπους για τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ο οποίος δεν είχε «κατέβει», παρά τις πολλές αναφορές.

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τους ψεύτικους λογαριασμούς

Λύγισε η Ζήνα Κουτσελίνη: "Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει"

Ζήνα Κουτσελίνη: Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα", στο Star όπου αναφέρθηκε σε μία ιστορία της από τα παλιά που την έκανε να βάλει τα κλάματα. Επίσης πριν από λίγες μέρες και ανήμερα των γενεθλίων της σημειώθηκε ένα τραγικό περιστατικό.

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από τη σημερινή εκπομπή της μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό της μία συγκλονιστική ιστορία η οποία αφορούσε τη μητέρα της, ενώ αυτό την οδήγησε να ξεσπάσει σε κλάματα από την μεγάλη της συγκίνηση.

Η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της ξέσπασε σε κλάματα.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ιστορία που την συγκίνησε

Ειδικότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα γράμμα που είχε γράψει για τη μαμά της, το οποίο ωστόσο δεν το έδωσε ποτέ.

«Νιώθω μερικές φορές ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και σκέφτομαι πως θα 'θελα να δομήσουμε από δω και πέρα την εκπομπή. Ξεδιπλώνω το συναίσθημά μου και στο τέλος αυτό που θέλω να πω στους τηλεθεατές είναι πάντα πως από αυτό που τους γράφω και εκθέτω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής όσο μπορώ και αντέχω είναι γιατί στο τέλος θέλω αυτή τη βαλίτσα να την πάρουμε παρέα και να προχωρήσουμε στη ζωή», είπε αρχικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνι έκλαψε στη σημερινή εκπομπή.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μία ιστορία που αφορούσε την μητέρα της: «Όταν στα 13 μου χρόνια έφυγα από το σπίτι περίμενα καρτερικά την τσάντα αυτή με τα φαγητά της μητέρα μου και το συγκινητικό γράμμα που συνόδευε το δέμα, λέγοντάς μου να κάνω οικονομία. Κάθε φορά που δεν είμαι καλά, διαβάζω τα γράμματα.

Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει και ότι αγαπούσε περισσότερο τον αδερφό μου τον Αλέκο διότι στα γράμματα δεν εξέφραζε το συναίσθημά της. Είχα γράψει μόνο ένα γράμμα για τη μητέρα μου εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μου αλλά δεν της το έδωσα ποτέ. Καμία φορά ζούμε πολλά πράγματα και θυμώνουμε με τον πατέρα μας, τη μητέρα μας όμως όταν σταθούμε με ωριμότητα απέναντι στην κάθε κόκκινη βαλίτσα θα δούμε και θα βαδίσουμε και με τα δικά της παπούτσια», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share