Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Έλενα Ακρίτα πόσταρε στο Facebook παρά το μπλoκ: «Μόνο εδώ μπορούν να με φιμώσουν!»

Κάνει λόγο για «κουκούλωμα» υποθέσεων που «τρέχουν»!

1 Απριλίου 2021 23:06
Η Έλενα Ακρίτα πόσταρε στο Facebook παρά το μπλoκ: «Μόνο εδώ μπορούν να με φιμώσουν!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και αν το Facebook έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα, εκείνη βρήκε τρόπο να «επιστρέψει» στη δημοφιλή πλατφόρμα, στέλνοντας σαφές μήνυμα.

Όχι δεν έφτιαξε καινούριο λογαριασμό, αλλά χρησιμοποίησε αυτόν της μητέρας της, «παρακάμπτοντας» τον ψηφιακό αποκλεισμό που της επέβαλε το Facebook για 30 ημέρες.

Στην ανάρτησή της, η δημοσιογράφος και συγγραφέας, τονίζει πως δεν πρόκειται να τη φιμώσει κανείς, ενώ θα συνεχίσει να γράφει, όπως έγραφε εδώ και τόσα χρόνια, όταν αρθεί ο αποκλεισμός της.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε και στο μυθιστόρημά της «Τα τάπερ της Αλίκης», το οποίο πρόκειται να γίνει ταινία.

«Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου. Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου Τα τάπερ της Αλίκης που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να κάνει απολύτως τίποτα για τον αποκλεισμό της στο Facebook («ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα») και απλά θα περιμένει να περάσει ένας μήνας για να λήξει η «φίμωση», τονίζει ότι θα επιστρέψει και θα γράφει όπως έγραφε.

«Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα μαζέψω τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου", ξεκαθαρίζει, συμπληρώνοντας: "Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά... Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν είμαι κι ανάγκη δεν τους έχω», προσθέτει.

Ακολούθως υποστηρίζει πως τρέχουν θέματα και πάνε να τα κουκουλώσουν.

«Μην τους κάνουμε το χατίρι», προτρέπει αναφέροντας μία – μία τις εξής υποθέσεις:

  • Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λιγνάδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ.
  • Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την "αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες".
  • Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).
  • Η αυτοκτονία του 24χρονου Κούρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.
  • Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.

Καταλήγοντας, η Έλενα Ακρίτα υποστηρίζει πως το «ευχαριστώ» για τη στήριξη του κόσμου είναι λίγο, ενώ υπόσχεται:

«Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας. Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε. Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share