Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: «Προσέξτε μην σας ξεγελάσουν»! Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες ότι «κλείνει» στο Mega (photo)

Το μήνυμα της παρουσιάστριας

1 Απριλίου 2021 16:18
Ελένη Μενεγάκη: «Προσέξτε μην σας ξεγελάσουν»! Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες ότι «κλείνει» στο Mega (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες ότι «κλείνει» στο Mega. Είναι η πρώτη της ανάρτηση μετά το εκτενές ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε που την θέλει από τη νέα σεζόν στο μεγάλο κανάλι.

«Πρωταπριλιά ! Προσέξτε μην σας ξεγελάσουν σήμερα ! Καλό μήνα ❤️#eleni», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας με τους followers της να σπεύδουν να της ευχηθούν «καλό μήνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Είναι το πρώτο μήνυμα της παρουσιάστριας μετά τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στο μεγάλο κανάλι με εκπομπή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο MEGA. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται περίπου εδώ και ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τον δικηγόρο της Ελένης Μενεγάκη, γιατί στο τέλος είναι το συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο είναι τουλάχιστον για δύο έτη. Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά υπάρχει η δυνατότητα για 2+2. Δεν έχει πέσει η υπογραφή, εκκρεμεί ακόμα η ζώνη, δηλαδή αν θα είναι πρωί ή μεσημέρι. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ότι θα είναι μεσημεριανή ζώνη. Και δεν ξεκινάει τον Οκτώβρη αλλά το Σεπτέμβρη», είπε η Έλενα Πολυκάρπου το πρωί της Τετάρτης (31-03) στην εκπομπή Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει:

«Εγώ γνωρίζω ότι ιδανικά το MEGA θα ήθελε την Ελένη στην πρωινή ζώνη αλλά η Ελένη θέλει να ξαναπάει στο 13:00-16:00. Μάλιστα η εκπομπή της θα έχει μεγάλη ενότητα μαγειρικής. Δεν ξέρω όμως αν θα μαγειρεύει η Ελένη ή αν θα έχει κάποιον σεφ, έχει κάνει όμως μεγάλες συμφωνίες που μόνο ο Άκης Πετρετζίκης έχει τώρα στην τηλεόραση.». Το αν ισχύει ή όχι σίγουρα θα το μάθουμε στην πορεία αφού σε λίγο καιρό όλα τα κανάλια θα αρχίσουν τις προετοιμασίες τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σίγουρα πάντως αυτό το μήνυμα της Ελένης, σήμερα λίγες ώρες μετά τις φήμες που έχουν κάνει το γύρο του Διαδικτύου, δεν είναι τυχαίο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share