Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Τι είπε ο γιατρός του;

31 Μαρτίου 2021 18:50
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεότερα υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που προηγουμένως είχε υποβληθεί σε κρίσιμη επέμβαση στο κεφάλι.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον παρουσιαστή, το μεσημέρι της Τετάρτης (31/3) προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την πορεία της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το 7ωρο χειρουργείο.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τα νεότερα για την υγεία του

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Πήγε όσο καλύτερα περιμέναμε.

Το οστικό έλλειμα που είχε στο μέτωπο, καλύφθηκε πλήρως με αυτόνομο μόσχευμα από το πίσω μέρος του κρανίου. Σηκώθηκε σήμερα το πρωί, έφαγε το πρωινό του. Η μεγάλη ουσία είναι πως το κόκκαλο είναι δικό του. Δεν υπάρχει πρόβλημα απόρριψης από τον οργανισμό, σε αντίθεση με τα ξένα σώματα. Όλες οι τομές είναι μέσα στα μαλλιά, δεν έχει καμία εξωτερική τομή. Είναι πλήρως καλυμμένες» ανέφερε αρχικά ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου.

Στην συνέχεια ο γιατρός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ανέφερε πως: «Αύριο θα του αφαιρέσουμε και έναν επίδεσμο που έχουμε και θα μπορέσει να πάει σπίτι του. Υπάρχει και ένα πρόβλημα στραβισμού, λόγω του ατυχήματος. Έγινε ένα κάταγμα στο ζυγωματικό. Αυτό θα το διορθώσει οφθαλμοπλαστικός χειρουργός της ομάδας μας τους επόμενους μήνες. Η διάθεση του Κωνσταντίνου είναι εξαιρετική. Μας ευχαρίστησε για το χειρουργείο. Ήταν πολύ ήρεμος, κοιμήθηκε καλά το βράδυ, έφαγε. Στην ουσία ζητάει να φύγει όσον τον δυνατόν γρηγορότερα, γιατί νιώθει πολύ καλά».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο πριν το σημαντικό χειρουργείο (photo)

Λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο που πρόκειται να κάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη τον φωτογράφισε να χαμογελά γεμάτος αισιοδοξία.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου... Όλα θα πάνε καλά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της ότι «δεν τον βάζω κάτω» συμπληρώνοντας πως «αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share