Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο πριν το σημαντικό χειρουργείο (photo)

Πως είναι μετά το σοκαριστικό τροχαίο με την μηχανή του

30 Μαρτίου 2021 14:08
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο πριν το σημαντικό χειρουργείο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο που πρόκειται να κάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη τον φωτογράφισε να χαμογελά γεμάτος αισιοδοξία.

Την φωτογραφία του δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook γράφοντας μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

«Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου... Όλα θα πάνε καλά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της ότι «δεν τον βάζω κάτω» συμπληρώνοντας πως «αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «90% αναπηρία σε όλη τη ζωή του» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος του

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δικαιώθηκε για το τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που είχε τα Χριστούγεννα του 2017. Το δικαστήριο με αυτή την απόφαση υποχρεώνει τον οδηγό του λεωφορείου, την ΟΣΥ, και την ασφαλιστική εταιρία σε καταβολή χρηματικής αποζημίωσης ως ικανοποίηση για την ηθική βλάβη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του γνωστού παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στον Alpha για την απόφαση, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου.

«Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Και πρόσθεσε: «Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share