Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τη Μαρία Μπεκατώρου

Σε σοκ η παρουσιάστρια!

29 Μαρτίου 2021 20:37
«Βαρύ» πένθος για τη Μαρία Μπεκατώρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση πένθους εμφανίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε στην κηδεία αγαπημένου προσώπου, όπου κράτησε μια διαφορετική στάση.

Η ίδια, έχοντας ζήσει πρόσφατα ένα θρίλερ, είχε μιλήσει στο περιοδικό People και εξήγησε τον λόγο δεν έδειξε, την εποχή που ήταν παρουσιάστρια στο «Πρωινό Σου – Κου», πλάνα από την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Μαρία Μπεκατώρου πένθος

Μαρία Μπεκατώρου: Η εξήγηση για τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν από την εκπομπή του Παντελή Παντελίδη

Πρόσφατα στο «Πρωινό Σου – Κου» διαφοροποιηθήκατε αισθητά από τις άλλες ζωντανές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, καθώς ήσασταν η μοναδική εκπομπή που βγήκε ζωντανά την ημέρα της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, χωρίς να παίξει κανένα πλάνο. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Ήταν κοινή μας απόφαση με τον Νίκο, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ή αμφιβολία. Επειδή τον Παντελή τον γνώριζα λίγο παραπάνω, όποτε είχαμε και αντίστοιχα ένα δέσιμο μεταξύ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βίντεο για εκείνον και να σταματήσουμε εκεί.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τη δική μου κοσμοθεωρία, δεν πρέπει πάντα να ξεπουλιούνται. Δεν νομίζω πως ο πόνος πρέπει να διατυμπανίζεται. Όσοι δημοσιογράφοι μπορούν και παρουσιάζουν κάτι τέτοιο με τον απαραίτητο σεβασμό, καλώς το πράττουν. Εγώ, όμως, δεν το έχω κάνει ποτέ, αυτό θέλω και, ευτυχώς, δεν μας υποχρέωσε το κανάλι για αυτό.

Έκτακτες εξελίξεις με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις με τη Μαρία Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1, αφού το συμβόλαιό της ολοκληρώνεται με το σταθμό και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές για το ποιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας.

Τα νέα για την ίδια φαίνεται να είναι θετικά, αφού πρόθεση του καναλιού του Αμαρουσίου είναι να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και δεν αποκλείεται σύντομα, όπως αναφέρει η «Real News», να ανακοινωθεί η ανανέωση. Η παρουσιάστρια, κάπως έτσι, ενδέχεται να ολοκληρώσει και δεκαετία στον ΑΝΤ1, αφού για πρώτη φορά είχε δεχθεί πρόταση το 2013, όταν και παρουσίασε το «Your Face Sounds Familiar».

Μαρία Μπεκατώρου: Πολύ κοντά στην ανανέωση με τον ΑΝΤ1

Οριστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά η Μπεκατώρου φαίνεται πως θα συνεχίσει κανονικά με το σταθμό, μελετώντας ήδη μαζί του πρότζεκτ, όπου μπορεί να συμμετάσχει. Ένα από αυτά, μάλιστα, αφορούν την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share