Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σεξουαλική παρενόχληση στο αγαπημένο πρόσωπο της σειράς - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Σοκ με την αποκάλυψη!

29 Μαρτίου 2021 20:06
Κωνσταντίνου και Ελένης: Σεξουαλική παρενόχληση στο αγαπημένο πρόσωπο της σειράς - Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη σεξουαλική παρενόχληση, που είχε δεχθεί αγαπημένο πρόσωπο από τον «Κωνσταντίνου και Ελένης», το οποίο βρήκε το θάρρος να μιλήσει πριν καν «ξεσπάσει» ο ορυμαγδός καταγγελιών στον χώρο του θεάματος.

Η Ελένη Ράντου, μιλώντας στην ΕΡΤ, είχε αναφερθεί στη σειρά του ΑΝΤ1, καθώς και την παρενόχληση, που μάλιστα δέχθηκε πολλές φορές, με μια πρωταγωνίστρια του σήριαλ παράλληλα να έχει τραγικό τέλος.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σοκάρει η Ελένη Ράντου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

«Επειδή έχω εκτεθεί πάρα πολύ με τις επαναλήψεις και ειδικά μιας σειράς που παίζεται 20 χρόνια κάθε μεσημέρι, το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, έπαθα ένα σοκ, μια απώθηση. Όταν πέφτω πάνω, σε δύο δευτερόλεπτα αλλάζω κανάλι» ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Σε ότι αφορά την σεξουαλική παρενόχληση, η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Μέχρι μία ηλικία συνέβαινε. Τότε το λέγαμε φλερτ, είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές... Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης... Μπορεί να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να... κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια! Τους έκραζα αυτούς. Το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους ότι “έχετε το νου σας”».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σοβαρό τροχαίο για τον πιο αγαπημένο ηθοποιό - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σίγουρα ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς, αν όχι ο πιο αγαπημένος, ήταν ο "Μάνθος Φουστάνος"!

Ο γνωστός Βασίλης Κούκουρας λοιπόν σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλα όσα είχε δηλώσει:

«Δεν παίρνουμε ούτε €1 από τις επαναλήψεις για το κάθε επεισόδιο»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν παίρνει ούτε €1 από τις επαναλήψεις του εκάστοτε επεισοδίου. Ο ίδιος είπε για το συγκεκριμένο σίριαλ: «Ακόμα δουλεύω για να ‘πετάξω’ τον Μάνθο Φουστάνο και θα ήθελα να ξεκουραστεί λίγο». Ο Βασίλης Κούκουρας δεν δίστασε πως θα ήθελε να δώσει μια συνέντευξη χωρίς να ερωτηθεί για τον συγκεκριμένο ρόλο μιας και έχει κάνει «απίστευτα πράγματα στο θέατρο». Έτσι, όπως τόνισε, παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι TV Quiz για βιοποριστικούς λόγους.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σοβαρό τροχαίο για τον πιο αγαπημένο ηθοποιό

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Ο Βασίλης Κούκουρας, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε και στο σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, το 2013, το οποίο παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, λέγοντας: «Ήταν μια κακιά στιγμή. Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share