Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Σε κρίση η σχέση τους - Η αποκάλυψη του ζευγαριού

Απάντησε ξεκάθαρα για το θέμα

29 Μαρτίου 2021 18:50
Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Σε κρίση η σχέση τους - Η αποκάλυψη του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κρίση στη σχέση τους μίλησαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με το ζευγάρι να απαντά για το θέμα.

Οι δυο τους, μετά από μια σοκαριστική αποκάλυψη, είπαν ξεκάθαρα πως ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα στον γάμο τους, με το γνωστό ηθοποιό να μιλά για το ζήτημα προ καιρού στο «TV Έθνος».

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά για την κρίση στη σχέση τους

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Οι απαντήσεις για την κρίση στο γάμο τους

Ποια ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε με την Έλενα Τσαβαλιά;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει με το Δελφινάριο, Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;

Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας.Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθένα στη θέση του.

Έχουμε πει με την Έλενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η showbiz εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Έλενα, χώρισαν εκείνοι τελικά.

Ανακοίνωση-σοκ στον Μάρκο Σεφερλή - «Κόκκαλο» η Έλενα Τσαβαλιά

Μια σοκαριστική ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, με την Έλενα Τσαβαλιά να μένει «κόκκαλο», αφού ο ηθοποιός έχασε κάθε ελπίδα στο τέλος του 2020 για τηλεοπτική επιστροφή, αν και στις αρχές του 2021 τα πάντα… γύρισαν τούμπα.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», το διάσημο ζευγάρι έκανε συζητήσεις με το MEGA για να αναλάβει το πρωινάδικο του Σαββατοκύριακου, αλλά το εγχείρημα μπήκε ξανά στο συρτάρι.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά τηλεοπτική επιστροφή

Μάρκος Σεφερλής: Η ανακοίνωση που άφησε άναυδη την Έλενα Τσαβαλιά

Το δημοσίευμα, μάλιστα, κάνει λόγο για «επιμονή» των δύο ηθοποιών να παρουσιάσουν ένα κανονικό πρωινό πρόγραμμα στη ζώνη 10-1 τα Σαββατοκύριακα, χωρίς όμως να φαίνεται πως υπάρχει χώρος στη συγκεκριμένη ζώνη για νέο αντίπαλο μιας και το κοινό είναι ήδη μοιρασμένο ανάμεσα σε πολλές τηλεοπττικές επιλογές, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Τώρα, όμως, η ανατροπή ήρθε για τον Σεφερλή, ο οποίος θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share