Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Μαρίνα Πατούλη: «Παίρνω εξιτήριο από όσα με πονάνε»

Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της

28 Μαρτίου 2021 13:49
Συγκινεί η Μαρίνα Πατούλη: «Παίρνω εξιτήριο από όσα με πονάνε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί με το νέο της μήνυμα η Μαρίνα Πατούλη, η οποία επανήλθε για το θέμα του χωρισμού με το σύζυγό της, Γιώργο, έχοντας περάσει και την περιπέτεια με την υγεία της.

Η ίδια ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που της συμπαραστάθηκαν στη δύσκολη περίοδο που βιώνει, τονίζοντας πως παίρνει… εξιτήριο από όσα την πονάνε.

Μαρίνα Πατούλη: Η ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας της

«Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!».

Μαρίνα & Γιώργος Πατούλη - Το παρασκήνιο του χωρισμού (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε μέσα από το Πρωινό το δικό του ρεπορτάζ σχετικά με το χωρισμό της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη. Ο παρουσιαστής λοιπόν, αποκάλυψε το παρασκήνιο, ενώ ανέφερε πως ο Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε την Κυριακή με τον γιο του.

Αυτό είναι το παρασκήνιο του χωρισμού της Μαρίνας και του Γιώργου Πατούλη

«Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Δεν είναι τώρα, είναι 2,5-3 μήνες σε διάσταση. Εγώ πως το έμαθα; Με πήρε πριν τρεις μήνες ένας φίλος μου και μου είπε πως νοικιάζει ένα σπίτι. Και ότι ήρθε ο κύριος Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έφυγε από το σπίτι του. Εκεί το έμαθα και έκανα ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσα.

Τώρα για το θέμα του νοσοκομείου, ο κύριος Πατούλης δεν πήγε στο νοσοκομείο, γιατί η κυρία Πατούλη δεν έμεινε μέσα. Δεν έκανε εισαγωγή. Ο κύριος Πατούλης επικοινώνησε με τον γιατρό της να δει αν είναι καλά. Αυτό που ζητάνε είναι πως επειδή υπάρχει ένα παιδί 16 ετών, δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό σόου. Πάντως χθες, η δική μου πληροφόρηση λέει πως ο κύριος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share