Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μαρίνα Πατούλη: "Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την - Μόνο για την εικόνα του θυσιάζει την οικογένειά του"

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξώδικο!

25 Μαρτίου 2021 11:45
Μαρίνα Πατούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Μαρίνα Πατούλη για το εξώδικο που της έστειλε ο Γιώργος Πατούλης. Μεταξύ άλλων, ανέφερε "μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του".

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης, έστειλε χθες Τετάρτη 24/3 εξώδικο στην Μαρίνα Πατούλη, λέγοντας πως θέλει να προστατεύσει το παιδί τους, μετά τις δηλώσεις που έκανε στα κανάλια για το χωρισμό τους. Η φιλόλογος λοιπόν, σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ξέσπασε, καθώς σχολίασε πως της στερεί τη φωνή, εκβιάζοντας την να μη μιλήσει.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

"Πράγματι, με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα, ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει να προστατεύσει το παιδί του, θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και στην οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει", είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

"Δε θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ, περνάει η Ελληνίδα είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, είτε είναι κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια. Η Ελληνίδα, η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άντρας της. Και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών, της λέει… γεια σας. Και δεν καταδέχεται, απαξιώνοντάς την, να συνομιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα".

"Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και στην ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω σε δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς την να μη μιλήσει. Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου είναι πληγή στην καρδιά μου. Που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του".

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share