Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Με μαγιό, χωρίς photoshop: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Σοφίας Δανέζη

Ξεχύθηκε στις παραλίες η Σοφία!

24 Μαρτίου 2021 09:36
Με μαγιό, χωρίς photoshop: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Σοφίας Δανέζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως η Σοφία Δανέζη, που λίγο έλειψε να δούμε νικήτρια του Big Brother, ξεκίνησε τα μπάνια στη θάλασσα. Πώς είναι το πραγματικό κορμί της;

Πριν λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρόσφατη εξόρμησή της σε παραλία της Βουλιαγμένης, με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή και ακομπλεξάριστη σε λήψεις που δεν είχαμε ξαναδεί. Τι το τόσο ιδιαίτερο έχουν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες; Είναι αρετουσάριστες!

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η Σοφία, η οποία έκανε αλλαγές στην εμφάνισή της, φορά το μαγιό της και ποζάρει δίχως ίχνος ρετούς, με το σώμα της να εντυπωσιάζει ακόμα και χωρίς επεξεργασία.

Δείτε την:

Σοφία Δανέζη

κορμί Σοφίας Δανέζη

Σοφία Δανέζη: «Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου»

Η Σοφία Δανέζη μίλησε στο Σου-Κου Family για την εμπειρία της στο Big Brother αλλά και τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε αφού βγήκε από το παιχνίδι.

«Σίγουρα τα μηνύματα δεν είναι πάντα αγάπης αλλά και μίσους. Το να επιτεθούν στο πρόσωπό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, το ακούω. Δεν ασχολούμαι. Αλλά το να απευθύνονται στην οικογένειά μου και να λένε να πάθει κάποιο κακό, είναι απαράδεκτο κι όποιος το βιώνει από όλα τα παιδιά στο reality είναι ότι χειρότερο και να μην δώσουν σημασία.

Μου έστελναν να αρρωστήσει η μητέρα μου, να πάθει κακό η αδερφή μου. Τις έστελναν μηνύματα και έβριζαν εμένα.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share