Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Πατούλης: "Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, δε θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία"

Όσα δήλωσε για την κρίση στο γάμο του!

23 Μαρτίου 2021 11:58
Γιώργος Πατούλης:

Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης, εδώ και περίπου 3 μήνες περνάνε μια κρίση στο γάμο τους! Μάλιστα, οι δυο τους μένουν σε ξεχωριστά σπίτι!

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, πρώτο το Youweekly.gr αποκάλυψε το χωρισμό τους και από εκείνη την ημέρα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ειδικά μετά τις πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, η οποία τόνισε πως βιώνει ένα... πένθος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το χωρισμό τους

Το πρωί της Τρίτης 23/3, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα!

"Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω "τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;". Μου λέει "ψάχνω γιατρούς". Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας.

Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Πατούλης & Μαρίνα - Το παρασκήνιο του χωρισμού

"Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Δεν είναι τώρα, είναι 2,5-3 μήνες σε διάσταση. Εγώ πως το έμαθα; Με πήρε πριν τρεις μήνες ένας φίλος μου και μου είπε πως νοικιάζει ένα σπίτι. Και ότι ήρθε ο κύριος Πατούλης να το δει γιατί μάλλον έφυγε από το σπίτι του. Εκεί το έμαθα και έκανα ρεπορτάζ και το επιβεβαίωσα.

Τώρα για το θέμα του νοσοκομείου, ο κύριος Πατούλης δεν πήγε στο νοσοκομείο, γιατί η κυρία Πατούλη δεν έμεινε μέσα. Δεν έκανε εισαγωγή. Ο κύριος Πατούλης επικοινώνησε με τον γιατρό της να δει αν είναι καλά. Αυτό που ζητάνε είναι πως επειδή υπάρχει ένα παιδί 16 ετών, δεν θέλουν να γίνουν τηλεοπτικό σόου. Πάντως χθες, η δική μου πληροφόρηση λέει πως ο κύριος Πατούλης βρέθηκε με το παιδί" ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share