Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δέσποινα Πλατανάκη: Κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση - «Υπάρχουν 5 ακόμα περιστατικά»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα!

22 Μαρτίου 2021 13:27
Δέσποινα Πλατανάκη: Κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση - «Υπάρχουν 5 ακόμα περιστατικά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεξουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό στην Ιεράπετρα κατήγγειλε η Δέσποινα Πλατανάκη. Όπως κατήγγειλε η 42χρονη στην αστυνομία ο αλλοδαπός προέβη σε ασελγείς πράξεις ενώ καλεί κι άλλες 5 γυναίκες που όπως υποστηρίζει έχουν δεχτεί επιθέσεις να βρουν το θάρρος να καταγγείλουν.

Μάλιστα η κοπέλα ευχαριστεί ακόμα τον άνθρωπο που την έσωσε, τον οποίο και αναζητά.

Αν ξέρετε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και σας έχει αναφέρει το περιστατικό, θα ήθελα να του πείτε ότι θα ήθελα να τον δω και να του πω από κοντά, το μεγάλο ευχαριστώ! Μιλήστε όλες σας παρακαλώ. Τέτοια τέρατα δεν ανήκουν στην κοινωνία της πόλης μας.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση - Αυτή την φορά κατά πρωταγωνιστή της «Έξαψης»

ΥΓ1. Αν όλες μιλάγαμε και δε ντρεπόμασταν, ίσως ο εφιάλτης που έζησα εκείνο το βράδυ να είχε αποφευχθεί. Σας παρακαλώ μιλήστε!

ΥΓ2. Βρείτε μου σας παρακαλώ τον άνθρωπο που με έσωσε. Αν δεν θέλει να εμφανιστεί, επειδή ίσως φοβάται, έστω να με πάρει ένα τηλέφωνο!».

Κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση

Σοκ στο Βόλο: Άνδρας παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα παιδιά σε ποδοσφαιρική ακαδημία

Βόλος: Ένας σοκαριστικό περιστατικό έγινε στο Βόλο όπου ένας άνδρας παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια με αποτέλεσμα να το μάθουν οι γονείς και να τον καταγγείλουν στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ήρθε στο φως νέα καταγγελία όπου παράγοντας της κολύμβησης παρενοχλούσε επί δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Νέα σοκαριστική υπόθεση στο Βόλο.

Βόλος: Το χρονικό του περιστατικού

Στο Βόλο ένας νεαρός άνδρας που εργάζεται σε ακαδημία ποδοσφαίρου φέρεται πως παρενοχλούσε σεξουαλικά αγοράκια με αποτέλεσμα να το ανακαλύψουν οι γονείς και να προχωρήσουν σε καταγγελία με την υπόθεση να βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

Ο 30χρονος άνδρας, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, φέρεται να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές του φωτογραφίες στα ανήλικα παιδιά που προπονούνταν σε ακαδημία ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και στην οποία ο ίδιος εργάζεται ως φροντιστής.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γονιός εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες. Ο 30χρονος έπαψε να εργάζεται στην Ακαδημία, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Άνδρες της Υποδεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να “δέσουν την υπόθεση”, αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα σε περισσότερα από δύο παιδιά, ενώ κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share