Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Γέννησε η πρώην παίκτρια του Survivor

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

20 Μαρτίου 2021 18:05
Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Γέννησε η πρώην παίκτρια του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Δοβλιατίδου έγινε για πρώτη φορά μανούλα, αφού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της, Αντώνη Γαλάτη.

Το μωράκι της είναι αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, αφού η οικογένεια τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Την είδηση έκανε γνωστή η Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία ήταν πιο όμορφη εγκυμονούσα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το ίδιο έκανε και ο σύζυγός της.

Γέννησε η πρώην παίκτρια του Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου

«Διανύω κιόλας τον 9ο ευλογημένο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μπορώ να πω πως νιώθω τρομερή ευεξία, μιας και με βοήθησε πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ο σύζυγος μου. Δεν στερήθηκα τίποτα από φαγητό, αλλά σίγουρα κράτησα ισορροπίες, και πάνω απ' όλα υγιεινές διατροφικές συνήθειες», είχε αποκαλύψει πριν την γέννα η γλυκιά μανούλα. Παράλληλα, θυμηθείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι που μας είχε χαρίσει στο παρελθόν στην εκπομπή στην Υγεία μας ρε παιδιά.

Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αν και Σαλονικιά, ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα.

Στο survivor είχε πάρει μέρος για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο 12.

Στο βίντεο για την παρουσίαση της στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: “Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι, είμαι άνθρωπος που δε μαλώνει εύκολα έτσι πιστεύω τώρα δεν ξέρω στην πορεία εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Υπάρχει μια προκατάληψη ότι οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ-μοντέλα είμαστε ατσαλάκωτες και δεν κάνουμε γενικότερα πράγματα… δεν τσαλακωνόμαστε τέλος πάντων.. εγώ όμως ήρθα εδώ για να το διαψεύσω γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο.. μπορεί να φτάσω στα άκρα .. είμαι μαγκάκι και μου αρέσει να κάνω επικίνδυνα πράγματα. Δε με τρομάζει τίποτα απολύτως, ίσως λίγο η υγιεινή.. άλλα όχι δε με τρομάζει κάτι.. προς το παρόν.. θα δείξει εκεί στην πορεία τι θα συμβεί.”

Το Νοέμβριο του 2018 μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor, μπήκε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “Nomads Μαδαγασκάρη”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share