Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Έμεινε "κάγκελο" ο Νίκος Μουτσινάς με την Πένυ Μπαλτατζή: "Μου είπαν ότι θα είμαι..." (video)

"Με είπες φονιά"

19 Μαρτίου 2021 17:47
Έμεινε
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Νίκος Μουτσινάς: Μία μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής του σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου όπου η Πένυ Μπαλτατζή εμφανίστηκε και τραγούδησαν μαζί.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία "επίθεση" στον Γιώργο Κοψιδά σχετικά με τις δηλώσεις που είπε για το Survivor ότι είναι ριάλιτι.

Μεγάλη ήταν η έκπληξη.

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη που είχε

Η Πέννυ Μπαλτατζή άνοιξε την πόρτα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και εισέβαλλε στο πλατό. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία και θέλησε να μάθει τα πάντα για το House of Fame όπου η τραγουδίστρια είναι καθηγήτρια.

Ωστόσο, υπήρξε μια φράση η οποία «πάγωσε» τον Νίκο Μουτσινά. Αρχικά, η Πέννυ Μπαλτατζή ανέφερε πως: «Εκεί δουλεύουμε 7-8 ώρες για να δει ο κόσμος ωφέλιμο 5-6 λεπτά» και πρόσθεσε: «Το δέσιμο που συμβαίνει με τα παιδιά είναι κάτι το φοβερό. Μετά έχεις απαίτηση, λες αφού μου το είπες καλά τι συμβαίνει εκεί πάνω;».

Συνεχίζοντας, η καθηγήτρια του House of Fame ανέφερε: «Όταν ο άλλος δεν έχει βγει ποτέ στη ζωή του να τραγουδήσει και ξαφνικά τον πετάς σε ένα πλατό. Οφείλω να είμαι αυστηρή, γιατί αν δεν είμαι δεν θα πιεστούν. Μόνο στην αξιολόγηση είμαι αυστηρή, στα μαθήματα είμαστε αγκαλιά με τα παιδιά».

Η φράση που «πάγωσε» τον Νίκο Μουτσινά δεν άργησε να έρθει. «Με είπες φονιά» είπε η Πέννυ Μπαλτατζή στον Νίκο Μουτσινά κι εκείνος ρώτησε κοιτώντας την κάμερα: «Παιδιά, γιατί της βάζετε να βλέπει την εκπομπή»;
Σχολιάζοντας το νέο ρόλο που έχει αναλάβει, η Πέννυ Μπαλτατζή ανέφερε πως: «Μου είπαν ότι θα είμαι καθηγήτρια και εγώ είμαι προπονήτρια, μέσα σε 5 μέρες πρέπει να βγάλω champions league».

Δείτε το βίντεο:

Survivor 4: Η ερώτηση του Μουτσινά στην Σαλαγκούδη που «πάγωσε» - «Ο Λιάγκας σε έστειλε στο Survivor;» (Video)

Survivor 4: Η Ανθή Σαλαγκούδη, έχοντας επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και απάντησε σε ερωτήσεις του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της στο Survivor και φυσικά για την επεισοδιακή αποχώρησή της.

Σε κάποιο σημείο στη συζήτησή τους, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε ευθέως την Ανθή Σαλαγκούδη αν την έκανε ο Γιώργος Λιάγκας να πάει στο παιχνίδι μιας και όπως έχει παραδεχθεί και εκείνος οι δυο τους είναι καλοί φίλοι και επικοινωνούν πολύ συχνά.

Οι ατάκες του Νίκου Μουτσινά στην Ανθή Σαλαγκούδη για τον Γιώργο Λιάγκα

  • Ν.Μ.: Ο Λιάγκας σε έστειλε στο παιχνίδι; Γιατί έτσι ακούστηκε, από τον ίδιον τον Λιάγκα.
  • Α.Σ.: Ο Γιώργος να με έστειλε στο παιχνίδι;
  • Ν.Μ.: Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι αυτός σε επηρέασε με κάποιο τρόπο, είχατε μια κουβέντα και επηρέασε την απόφασή σου.
  • Α.Σ.: Εγώ είπα ναι στο παιχνίδι γιατί βασικό ρόλο έπαιξε ότι μου δώσανε πολύ λίγο χρόνο να το σκεφτώ και δεν είχα δει και κανένα Survivor. Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share