Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Αποκαλυπτικός ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Κώστα Δόξα: "Καλό είναι αυτά τα πράγματα να..."

"Οδηγήθηκαν σε δικαστήρια του 2017"

19 Μαρτίου 2021 12:28
Αποκαλυπτικός ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Κώστα Δόξα:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Κώστας Δόξας: Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες σχολιάζουν την κατάσταση που επικρατεί με τον Κώστα Δόξα αυτό τον καιρό με τον πιο πρόσφατο να είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Σημειώνεται ότι η πρώην γυναίκα του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, μίλησε για τον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί και ότι υπάρχουν αποδείξεις.

Μεγάλες οι εξελίξεις με τον Κώστα Δόξα.

Κώστας Δόξας: Τι είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου

Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή "Happy Day" μίλησε για την υπόθεση του Κώστα Δόξα που υπάρχει τον τελευταίο καιρό αλλά και για το Your Face Sounds Familiar.

«Ο Κώστας είχε ένα πρόβλημα με τον άνθρωπό του. Καλό είναι να το κρατήσουν μεταξύ τους. Οδηγήθηκαν σε δικαστήρια του 2017. Το ότι ήθελε να εκφράσει τον πόνο της η κοπέλα. Καλά έκανε. Από εκεί και πέρα καλό είναι να τα βρουν μεταξύ τους» ανέφερε ο Λευτέρης Ελευθερίου στην κάμερα.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει κάνει ορισμένες από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις στο Your Face Sounds Familiar ρωτήθηκε αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί από τις μιμήσεις του.

«Βέβαια. Πάντα έχεις το νου σου. Ιδιαίτερα όταν ένας ηθοποιός είναι πιο γνωστός για τα κωμικά του έχεις το άγχος τι θα αφήσεις ως αίσθηση» απάντησε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Έχει καταφέρει να κάνει κάποιο κομπόδεμα; «Τύχαμε οικογενειακά την εποχή των δανείων και είμαστε στη φάση που αποπληρώνουμε δάνεια, Φοβόμαστε μην χάσουμε σπίτι» απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε:

Δικηγόρος Κώστα Δόξα: "Έχει δεχτεί κακοποίηση και ο ίδιος" - "Υπήρχε βία μέσα στο σπίτι" (video)

Κώστας Δόξας: Όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως σχετικά με την καταγγελία που έχει κάνει η πρώην γυναίκα του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, ότι την είχε χτυπήσει.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του τραγουδιστή σε συνέντευξη του ανέφερε ότι η αποχώρηση του από το Your Face Sounds Familiar δεν έγινε με δική του θέληση.

Η επίθεση που δέχτηκε ο Κώστας Δόξας.

Κώστας Δόξας: Η κακοποίηση που έχει δεχτεί από την πρώην γυναίκα του

Για την καταγγελία της Μαρίας Δεληθανάση περί ενδοοικογενειακής βίας, μίλησε στο T-Live ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου. «Το επεισόδιο του 2020 ήταν επεισόδιο κατά το οποίο ο κ. Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

«Μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτήν τη ρωμαϊκή αρένα εν μέσω καραντίνας και βλέπω πλέον ότι αρκεί μία δημόσια καταγγελία για να καταστραφούν καριέρες και να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται κάποιοι άνθρωποι που είναι δημόσια πρόσωπα. Κινδυνεύουν εν τέλει όλοι.

Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα MeToo γιατί έχει καταγγείλει πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις. Έχει ακολουθήσει τον δρόμο που προτείνουμε εμείς. Αν έχει προκαλέσει ο κύριος Δόξας τέτοιου είδους βλάβη στην πρώην σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν αποδειχτεί ότι και η πρώην σύζυγός του, έχει προκαλέσει στον κ. Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί.

Ο Κώστας Δόξας είχε δεχτεί επίθεση.

Οι ισχυρισμοί του κ. Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά. Ότι υπήρχε βία στο σπίτι. Το επεισόδιο του 2020 ήταν επεισόδιο κατά το οποίο ο κ. Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κ. Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα πρώτο να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Όταν μιλάμε για βασανισμό και βία μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κ. Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Είναι μία απώθηση, πιστεύουμε εμείς» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share