Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Σοκάρει η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της: "Εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη"

"Είμαι συντετριμμένη από αυτό"

18 Μαρτίου 2021 16:54
Σοκάρει η Μαρία Αλεξάνδρου για τον ξυλοδαρμό της:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ξυλοδαρμός: Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μήνυση για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Αλεξάνδρου είχε αναφέρει ότι 6 γυναίκες της είχαν επιτεθεί όπου την ξεγύμνωσαν και έπειτα της ξυλοκόπησαν.

Δύσκολη η αποκάλυψη που έκανε.

Ξυλοδαρμός: Οι δηλώσεις της Μαρίας Αλεξάνδρου

Η ίδια πριν ξυλοκοπηθεί είχε πέσει θύμα απαγωγής όπου το περιστατικό πήρε μέρος τον Μάρτιο του 2020 με την ίδια να έχει ήδη κάνει μήνυση και να περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Μαρτίου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «T-live» εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της σε ερημική τοποθεσία της Θεσσαλονίκης.

«Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες ώστε να μην κυκλοφορούν έξω τέτοιοι άνθρωποι. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αλεξάνδρου. Στην συνέχεια χαρακτήρισε ψυχοπαθείς τους ανθρώπους που την απήγαγαν.

Σοκάρουν όσα είπε.

"Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα"

Στην συνέχεια, περιέγραψε τα όσα έζησε. «Με απήγαγαν από την Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η μήνυση έγινε στο τμήμα των Νέων Επιβατών έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε γιατί με απήγαγαν κάτω από το σπίτι ενός φίλου με ένα μαύρο τζιπ. Με παρακολουθούσαν, μου την είχαν στημένη. Με πήραν από εκεί και με πήγαν σε ένα χαντάκι απόμερα. Ήταν ξημερώματα. Τρομοκρατημένη μπήκα στο αμάξι. Είχαν και άντρες μαζί τους δεν ήταν μόνο γυναίκες» ανέφερε η Μαρία Αλεξάνδρου και πρόσθεσε:

«Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Με ζήλευαν πάρα πολύ. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά. Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα φτάσει ως εκεί και θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί. Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου είπαν να κατέβω από το αμάξι. Πετιέται η μια γυναίκα και με ρώτησε αν είναι κοντόχοντρη».

Η Μαρία Αλεξάνδρου, τόνισε πως ακόμα και τώρα, ένα χρόνο μετά το περιστατικό αυτό της είναι δύσκολο να μιλάει γι’ αυτό.

«Μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου και το είναι μου» ανέφερε κατά την περιγραφή της.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share