Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μπήκα σε ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό!»

Αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή

18 Μαρτίου 2021 13:11
Γιώργος Μαζωνάκης: «Μπήκα σε ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο ψυχιατρείο μπήκε για να πάει αναβολή από το στρατό αποκάλυψε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Σε απόσπασμα από την εκπομπή «Tik Talk» που θα προβληθεί σήμερα το βράδυ, ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε την εμπειρία του από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί. Επίσης, σε μία αποκάλυψη είχε προχωρήσει πριν λίγο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής.

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο.

Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία.

Πέρασα δύσκολα γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μαζωνάκης: Η προσωπική ζωή που θέλει να παραμείνει κρυφή και η δήλωση για πρώην σχέση του!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ομολογουμένως τα έχει καταφέρει μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια.

Το βράδυ της Τρίτης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη και αποκάλυψε τι έχει συμβεί με μία σχέση του στο παρελθόν.

Σε σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ραδιοφωνική παραγωγός τον ρώτησε αν του έχει τύχει να δει πρώην σύντροφό του στον δρόμο και να αναρωτηθεί για ποιον λόγο ήταν με αυτόν τον άνθρωπο.

«Φυσικά, μου έχει συμβεί να δω κάποιον άνθρωπο με τον οποίο έχω χωρίσει και να πω, «πώς ήμουν εγώ με αυτόν;». Όταν είσαι καψούρης, δηλαδή σε «παράνοια», να το πούμε λαϊκά, έρχεται ένας άνθρωπος που έχει το…κλειδάκι εκείνη τι στιγμή και συμβαίνουν όλα. Αυτό έχει να κάνει με εσένα και όχι με τον άλλον. Τα λάθη μας φέρνουν εδώ που είμαστε», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share