Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός με «άνοιξε» πριν τη νάρκωση γιατί αλλιώς θα πέθαινα» (Video)

«Είχα παραισθήσεις μετά το χειρουργείο - Νόμιζα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν»

18 Μαρτίου 2021 09:05
Σοκάρει ο Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός με «άνοιξε» πριν τη νάρκωση γιατί αλλιώς θα πέθαινα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και απάντησε για την ατάκα περί γυναικών η οποία σχολιάστηκε από τα Μέσα, όντας καλεσμένος στα Μεσάνυχτα, στον καναπέ της Ελεονώρας. Διαβάστε εδώ την συνέντευξη που είχε δώσει τότε, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο γιατρός με «άνοιξε» πριν τη νάρκωση γιατί αλλιώς θα πέθαινα»

Η κατάστασή του όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν τόσο οριακή που ο καρδιοχειρουργός αναγκάστηκε να τον «ανοίξει» πριν καν τον ναρκώσουν. Ένα χειρουργείο που κράτησε πέντε ώρες.

«Η επαναφορά έγινε σταδιακά κι όχι αμέσως γιατί έπαιρνα φάρμακα για τον πόνο που ήταν οπιούχα. Είχα παραισθήσεις και μερικές τις περιέγραψα.

Ένιωθα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν, ξυπνάς με ένα είδος ψύχωσης. Στην χειρότερη περίπτωση αυτή μένει για πάντα. Μπορεί να ξυπνήσεις εγκεφαλικά και κινητικά ανάπηρος και ψυχωτικός. Ε καλύτερα να πεθάνεις. Μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα κι ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους στο νοσoκομείο γιατί δίνουν μια μάχη χιλιοστών. Η παραμικρή κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Μέσα σε όλα αυτά περπατούσα και με πλησίασε ένας νεαρός και με χαιρέτησε. Δεν το θυμόμουν και μου είπε ήμουν στην ομάδα που σας χειρουργήσαμε. Του είπα ότι εγώ από τα πρόσωπα που είδα εκείνες τις ημέρες, τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι. Η μετάβαση να ξεχωρίσεις την παράνοια από την πραγματικότητα γίνεται σταδιακά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ατάκα για της γυναίκες που έγινε viral

Στα 18 του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και περιέγραψε την κουβέντα που είχε με τη θετή του μητέρα, αλλά και τον τρόπο που γνώρισε τη βιολογική του μητέρα.

Ο ίδιος, εξήγησε τι ισχύει για εκείνη την περιβόητη ατάκα για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του και τόνισε ότι πρόκειται για μια κουβέντα που ειπώθηκε μέσα σε μια συνέντευξη, αλλά παρεξηγήθηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share