Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του

Δεν το κρύβει ο σεφ!

17 Μαρτίου 2021 21:10
Τρελά ερωτευμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε νέα φωτογραφία με τη σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρελά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον σεφ και κριτή του MasterChef να μην κρύβει τα συναισθήματά του για τη σύντροφό του μέσα από μια φωτογραφία.

Ο ίδιος φαίνεται πως βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο, μιας και είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία όμως έχουν αποφασίσει να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η καινούργια φωτογραφία με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που πρόσφατα είπε μια επική ατάκα στο ριάλιτι μαγειρικής, εκτός από επιτυχημένος σεφ, έχει δημιουργήσει τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό και πριν μερικές μέρες καλωσόρισε στο Samano Radio την σύντροφο του, η οποία θα αναλάβει την δική της εκπομπή.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης ο… θείος Λεωνίδας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Χρύσα, υπενθυμίζοντας πως απόψε έχει εκπομπή.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος story Χρύσα Μιχαλοπούλου

MasterChef 5: «Καρφί» του Κουτσόπουλου στον Ιωαννίδη

Το νέο επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να πετάει μια ξεκαρδιστική σπόντα στον Πάνο Ιωαννίδη.

Κατά την διάρκεια που μαγείρευαν οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές είχαν πιάσει ψιλή κουβεντούλα, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μοιράζεται μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά.

-Λ.Κ: Εμένα το Master class που μου έχει μείνει από εσένα…

-Σ.Κ: Πάει να κοροϊδέψει τώρα για όταν πήγαινε και μου έκλεβε τις συνταγές…

-Λ.Κ : Άκου, άκου, γιατί εσύ εδώ έκανες τον όμορφο, ενώ εμείς επάνω δουλεύαμε. Είχε πάρει ένα τσέρκι και πάταγε το μπισκότο 45 λεπτά. Έβριζαν όλοι! Εγώ έχω κάνει κοντρόλ επάνω. Αλλά μια χαρά

Οι κριτές στο Masterchef Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς

MasterChef 5: Τρέλανε τους κριτές - Δεν ήθελε να δοκιμάσει το πιάτο της

Την έκπληξη έκανε σήμερα παίκτρια του MasterChef όταν ανακοίνωσε στους κριτές πως δεν ήθελε να δοκιμάσει καμία παρασκευή από αυτές που είχε το πιάτο της.

Οι κριτές είδαν ένα πιάτο με πολλές παρασκευές και όπως είπαν περίεργες ονοματοδοσίες και το μόνο που τους έμενε ήταν να δοκιμάσουν.

MasterChef 5: Η παίκτρια δεν ήθελε να... δοκιμάσει το πιάτο της

Όταν ρώτησαν την παίκτρια αν έχει δοκιμάσει, κάτι που παροτρύνουν όλους τους μάγειρες να κάνουν, η ίδια απάντησε πως δεν έχει δοκιμάσει τίποτα εκτός από μια ατζούγια, για να κάνει την διαφορά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share