Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Μαρία Σολωμού: "Δεν μου είχε συμβεί ξανά, μου κόπηκε η λαλιά" (video)

"Eίναι σαν να μου έριξες ένα χαστούκι"

14 Μαρτίου 2021 21:45
Σοκάρει η Μαρία Σολωμού:

Καταγγελίες: Όλο και περισσότεροι ηθοποιοί έρχονται στο προσκήνιο αποκαλύπτοντας τις παρενοχλήσεις που τους είχαν γίνει στο παρελθόν όπου και αρκετοί τις σχολιάζουν με την Μαρία Σολωμού να είναι ένας από αυτούς.

Σημειώνεται ότι η Ταμίλα Κουλίεβα σε συνέντευξη της μίλησε για τις καταγγελίες αλλά και αν τις έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Μεγάλη η αποκάλυψη της.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού κάθισε στον καναπέ του "Καλύτερα Δεν Γίνεται" κι αναφέρθηκε σε όλες τις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο της Τέχνης αλλά και το πως το εξέλαβε η ίδια.

«Από τότε που έγιναν όλα αυτά είναι σαν να μου έριξες ένα χαστούκι. Αυτό που δεν μου είχε ξανασυμβεί, μου κόπηκε η λαλιά. Αυτό το άναυδο, που νομίζεις ότι είσαι σε καταστολή. Κατ’ αρχήν θέλω να το αφουγκραστώ αυτό το πράγμα κι εγώ που δεν σκέφτομαι πολύ τι θα πω, ένιωσα σαν να βάλλομαι και σαν να έχω κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό… Δεν μπορείς να ξέρεις το εύρος γιατί δεν είσαι συνέχεια με αυτούς τους ανθρώπους απλά ακούς.

Για κάποιο λόγο χάθηκε το μέτρο, δεν μπορεί να σκουπίζουμε το πάτωμα της σκηνής για να παίξουμε ή να ακούσουμε τα σχολιανά μας. Το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Λες κι υπήρχε ομερτά και δεν είναι έτσι.

Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος. Στενοχώρια κι είχα το στομάχι μου. Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Ηχηρό το μήνυμα του Κώστα Γαβρά: "Οι γυναίκες πρέπει να αντιδράσουν σήμερα" (video)

Καταγγελίες: Όλο και περισσότερα άτομα δηλώνουν την υποστήριξη τους για τα άτομα που βγαίνουν στη δημοσιότητα και καταγγέλλουν για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο παρελθόν, όπου ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα.

Σημειώνεται ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ έβγαλε ανακοίνωση για τον ηθοποιό Νίκο Νικολάου και τις πρόσφατες καταγγελίες που υπάρχουν.

Τι είπε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Καταγγελίες: Το μήνυμα του Κώστα Γαβρά

Για τις καταγγελίες περί κακοποίησης που συγκλονίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε ο Κώστας Γαβράς.

Μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», ο γνωστός σκηνοθέτης έστειλε το μήνυμα στις γυναίκες ότι «είναι απαραίτητο να αντιδράσουν σήμερα», σημειώνοντας ότι «όταν κάποιος πέφτει θύμα κακοποίησης πρέπει να το καταγγέλλει αμέσως».

«Οι καλλιτέχνες έχουν έναν ρόλο να παίξουν μέσα στην κοινωνία. Έχουν μια θέση πολύ διαφορετική από όλους τους άλλους και είναι, σχεδόν υποχρεωμένοι να παίρνουν θέση σε μερικές καταστάσεις. Γιατί αυτό είναι η Τέχνη τελικά. Είναι ένα βλέμμα πάνω στην κοινωνία.

Η άσκηση της εξουσίας σε καλλιτεχνικά έργα δείχνει μια αδυναμία. Όταν γυρίζεται ένα φιλμ ή ετοιμάζεται ένα θεατρικό έργο είμαστε όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε το κοινό και να του δώσουμε κάτι που το ενδιαφέρει. Δεν είναι εκεί ο καθένας για να δείξει τον εαυτό του. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε γύρω από το έργο. Όπως ο σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος για το έργο θα πρέπει στο τέλος αυτός να έχει και τον τελευταίο λόγο.

Όταν κάποιος πέφτει θύμα κακοποίησης πρέπει να το καταγγέλλει αμέσως. Είναι απαραίτητο οι γυναίκες να αντιδράσουν σήμερα. Όλες οι γυναίκες έχουν την ιδέα να αμύνονται και να μην αφήσουν τα πράγματα να ξεχνιούνται. Γιατί αυτά δεν ξεχνιούνται», είπε ο Κώστας Γαβράς.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share