Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Επίθεση" στην Ελένη Μενεγάκη: "Επειδή είσαι γνωστή δεν πρόκειται να σε..."

Μεγάλες οι αντιδράσεις για αυτό που έκανε

14 Μαρτίου 2021 20:02

Ελένη Μενεγάκη: Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις από τους ακόλουθους της Ελένης Μενεγάκης στο Instagram μετά την τελευταία ανάρτηση που έκανε σχετικά με την Καθαρά Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν μεγάλες συζητήσεις για να επιστρέψει στο Mega μετά από 30 χρόνια η γνωστή παρουσιάστρια με γνωστή εκπομπή.

Μεγάλες αντιδράσεις για την ανάρτηση της.

Ελένη Μενεγάκη: Το πλήθος αντιδράσεων για την ανάρτηση της

Αντιδράσεις εν μέσω lockdown προκάλεσε μια ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram με μία φωτογραφία από τα ψώνια της για την Καθαρά Δευτέρα. Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία της με μάσκα και φόντο τους πάγκους της κεντρικής ψαραγοράς της Αθήνας.

Η Ελένη Μενεγάκη, ανυποψίαστη με το τι θα ακολουθούσε, έγραψε με χαρά στην λεζάντα: «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας !»

Η ανάρτηση φαίνεται ότι ενόχλησε πολλούς χρήστες του Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει μετακινηθεί πολύ μακριά από την κατοικία της στα βόρεια προάστια, μη τηρώντας τους περιορισμούς του lockdown. Κάποια από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν:

«Σε άλλο δήμο; Ή επειδή είσαι γνωστή δεν θα σε γράψουν;», «Μάλλον είναι περσινή φωτογραφία, αποκλείεται να δηλώνει έτσι απροκάλυπτα ότι παρανομεί. Εκτός αν μετακόμισε στο Μοναστηράκι», «Με ποιον κωδικό πάμε στην κεντρική ψαραγορά από άλλο Δήμο;», «Πώς πήγατε σε άλλο δημο; α ναι ξέχασα μόνο για εμάς ισχύουν τα μέτρα», «Σε άλλο Δήμο; δεν δίνετε καλό παράδειγμα».

Δείτε την ανάρτηση

Η επίθεση στην Μενεγάκη.

«Βόμβα» από την Ελένη Μενεγάκη: Συζητά με τον ΑΝΤ1 για την επιστροφή της!

«Βόμβα» ετοιμάζεται να πέσει από την Ελένη Μενεγάκη, με την ίδια να ετοιμάζει την επιστροφή της και αυτή ενδεχομένως να προγραμματίζεται για τον ΑΝΤ1, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, τουλάχιστον άμεσα, στην τηλεόραση ωστόσο ο καιρός παίζει παράξενα παιχνίδια και φαίνεται πως δεν μπόρεσε να μείνει για πολύ καιρό στον «πάγο» μακριά από τις κάμερες, ενώ και σύμφωνα με εσάς είναι ένα πρόσωπο που λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αν και αυτή την εποχή ασχολείται με το υπερπολυτελές σπίτι της.

Ελένη Μενεγάκη επιστροφή στον ΑΝΤ1

Ελένη Μενεγάκη: Ετοιμάζει την επιστροφή της - Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso, ο σταθμός που την διεκδικεί πιο ενεργά είναι ο ΑΝΤ1, στον οποίο ξεκίνησε την καριέρα της με τον Πρωινό Καφέ.

Όπως ακούγεται, λοιπόν, έχει δεχθεί από τον σταθμό του Αμαρουσίου πρόταση τόσο για καθημερινή εκπομπή όσο και για την παρουσίαση εβδομαδιαίου show στην prime time. Eπειδή η ίδια δένεται και θεωρεί οικογένεια το κάθε κανάλι με το οποίο υπογράφει συνεργασία επιθυμεί το καινούργιο της τηλεοπτικό μετερίζι, μετά τον Alpha, να καταλήξει σε μια μακροχρόνια συνεργασία!

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το Πάσχα, αφού κλείνει σιγά σιγά το budget των καναλιών για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και όπως είναι φυσικό, η Ελένη Μενεγάκη θα αποτελέσει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια, αφού σε όποια ζώνη και να την τοποθετήσει ένα κανάλι θα φέρει μια στρατιά από διαφημιστικές εταιρίες στα πόδια της, σύμφωνα με την Espresso.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share