Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Νικολέττα Βλαβιανού: «Από την πρώτη δουλειά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Νέα αποκάλυψη από την ηθοποιό

14 Μαρτίου 2021 14:51
Συγκλονίζει η Νικολέττα Βλαβιανού: «Από την πρώτη δουλειά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέττα Βλαβιανού συγκλονίζει με συνέντευξή της στο Open, αναφέροντας πως είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός, σχολιάζοντας όσες καταγγελίες έχουν γίνει εσχάτως στον χώρο του θεάματος.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, από τη μία αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σίριαλ μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη και από την άλλη σχολίασε το ζήτημα των καταγγελιών που έχουν «σαρώσει» το θέατρο.

Νικολέττα Βλαβιανού: Η αποκάλυψή της για το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα.

Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία.

Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».

Εντυπωσιακή: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού! (Photo)

Η Νικολέττα Βλαβιανού έχει μια κόρη, τη Μαρία, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Η εντυπωσιακή Μαρία μοιάζει πολύ στη μητέρα της. Κάθε φωτογραφία της στα social media συγκεντρώνει πολλά likes και κολακευτικά σχόλια.

Η κόρη της ηθοποιού ασχολείται με τη γυμναστική και την υποκριτική, καθώς έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας της.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Πηγή: enikos.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share