Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Το συγκινητικό μήνυμα του Χάρη Ρώμα για το τέλος των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς»

Τι ανέβασε στο προφίλ του στο instagram

14 Μαρτίου 2021 13:54
Το συγκινητικό μήνυμα του Χάρη Ρώμα για το τέλος των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς»
Από Σεμίνα Χριστοδούλου

To ριμέικ του «Καφέ της Χαράς» έφτασε στο τέλος του και ο Χάρης Ρώμας το ανακοίνωσε στο Instagram του. Με μια ανάρτηση ο δημιουργός και ηθοποιός της σειράς έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το τέλος των γυρισμάτων. «Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν.

Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες!

Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί. το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!», γράφει ο Χάρης Ρώμας στο μήνυμά του.

Η επιτυχημένη σειρά των Χάρη Ρώμα - Άννας Χατζησοφιά εγκαταλείπει την prime time της Παρασκευής, καθώς ο ΑΝΤ1 επέλεξε να μεταδίδει τη "Φάρμα" στο τέλος της εβδομάδας από τις 21:00. Έτσι, το άκρως επιτυχημένο δίδυμο Πόπωτας - Πρωτευουσιάνα μεταφέρεται στην prime time της Τετάρτης, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share