Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεόφιλος Βανδώρος: «Ράγισαν» και οι πέτρες στο Α΄ Νεκροταφείο - Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς

12 Μαρτίου 2021 15:12
Θεόφιλος Βανδώρος: «Ράγισαν» και οι πέτρες στο Α΄ Νεκροταφείο - Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Θεόφιλο Βανδώρο είπαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι του στο Α’ Νεκροταφείο, το πρωί της Παρασκευής (12/3). Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Όσοι παρευρέθηκαν στο κοιμητήριο, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους. Από τον καλλιτεχνικό χώρο, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» η Μαίρη Βιδάλη και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Θεόφιλος Βανδώρος είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές δημοφιλείς σειρές στην τηλεόραση, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός από το «Τμήμα Ηθών». Γεννημένος στην Αθήνα, ο Θεόφιλος Βανδώρου, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παράλληλα ψυχολογία και κοινωνιολογία σε γνωστό αθηναϊκό κολέγιο.

Κηδεία Θεόφιλος Βανδώρος

Στο Παρίσι όπου έζησε για 10 χρόνια, συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές του. Στο Παρίσι συνδέθηκε με τον φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη», «Φιλοδοξίες».

Παράλληλα είχε έντονη παρουσία και στο ελληνικό θέατρο. Το 2010 μετακόμισε στην Αυστραλία και αφού δούλεψε εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα. Πριν από δύο περίπου χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Θεόφιλος Βανδώρος: Συγκλονίζει ο πατέρας του ηθοποιού μετά το θάνατο του γιου του

Θρήνο επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, Θεόφιλου Βανδώρου σε ηλικία μόλις 61 ετών, αφού ο ίδιος είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο πατέρας του Θεόφιλου Βανδώρου, ο 97χρονος ηθοποιός Νίκος Βανδώρος, το πρωί της Πέμπτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ο Νίκος Βανδώρος με δυσκολία μιλούσε αλλά ήθελε να πει ένα μήνυμα και αυτό ήταν πως είχε έναν υπέροχο γιο και πως ήταν ένας καλός άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο πατέρας του Θεόφιλου Βανδώρου ανέφερε πως ο γιος του «έφυγε» από καρκίνο. Ωστόσο εκτός από τον Θεόφιλο Βανδώρο, την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share