Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λιάγκας: «Έτσι τα είχα και εγώ με την Μενεγάκη» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά!

Ατάκα-φωτιά από τον παρουσιαστή

11 Μαρτίου 2021 17:45
Λιάγκας: «Έτσι τα είχα και εγώ με την Μενεγάκη» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 η κουβέντα άναψε για τα καλά και η μία ατάκα διαδεχόταν την άλλη με αφορμή το Survivor και όταν η κουβέντα έφτασε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τα αγόρια που έχουν κάνει δηλώσεις για εκείνη, εν αγνοία της.

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Λιβάνης και ο Νίκος Κοσμάς έχουν κάνει δηλώσεις για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εμφανιζόμενοι σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και δήλωσε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, φέρνοντας την ίδια σε δύσκολη θέση.

Σε μια προσπάθεια να διευκρινίσουν στο Πρωινό με ποιον είχε και με ποιον δεν είχε σχέση στο παρελθόν η Μαριαλένα, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε επική ατάκα στον αέρα: «Με την ίδια λογική κι εγώ τα είχα με την Ελένη Μενεγάκη. Πηγαίναμε στο Δημοτικό μαζί, τα είχαμε;». Η Φαίη Σκορδά κοιτούσε έκπληκτη αρχικά και στη συνέχεια χαμογέλασε.

Γιώργος Λιάγκας και Ελένη Μενεγάκη

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Επειδή είμαστε στον ΑΝΤ1 πρέπει τον να γλείφουμε;»

Έξαλλος έγινε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα πρώτα πλάνα από τη Φάρμα αλλά και την πρώτη δοκιμασία που όρισε ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου.

Προβλήθηκε λοιπόν στην εκπομπή μερικά αποσπάσματα από την δοκιμασία, η οποία ήταν να φτιάξουν ένα κοτέτσι, κάτι που προκάλεσε τον κακό χαμό στην εκπομπή, και όχι μόνο.

Ο παρουσιαστής στο άκουσμα της ανακοίνωσης του επιστάτη, δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, ερωτώμενος πόσο δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα κοτέτσι;

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ρε παιδιά ένα κοτέτσι, μας δουλεύετε;», με τους συνεργάτες του να δηλώνουν το αντίθετο.

Και αμέσως μετά είπε: «Επειδή είμαστε στον Ant1 πρέπει να γλείφουμε τον Ant1, εγώ έχω μάθει όπου και αν είμαι να λέω τη γνώμη μου».

Δείτε το απόσπασμα από το 2.30 και μετά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share