Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικός ο Μέμος Μπεγνής: "Δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό" (video)

"Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί"

10 Μαρτίου 2021 15:27
Σοκαριστικός ο Μέμος Μπεγνής:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι καταγγελίες τον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί αποκαλύπτουν περιστατικά στο παρελθόν με τους υπόλοιπους να δηλώνουν τη στήριξη τους.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Δόξας μέσα από δηλώσεις του ανέφερε ότι η πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, τον έχει χτυπήσει και εκείνη.

Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Καταγγελίες: Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής ο οποίος σχολίασε τις πρόσφατες καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρχικά ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά».

Στην συνέχεια, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε: «Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά. Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί. Δεν είναι το θέατρο άντρο ακολασίας».

Δείτε όλα όσα είπε

Εκτός εαυτού ο Άκης Δείξιμος: "Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης" - "Υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση" (video)

Κώστας Δόξας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον Κώστα Δόξα από την πρώην γυναίκα του σχετικά με ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί.

Σημειώνεται ότι η πρώην γυναίκα του, Μαρία Δεληθανάση, μέσα από δηλώσεις της είπε ότι κάνει ψυχοθεραπεία σχετικά με όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Συγκεκριμένα ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος, σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε σε τι κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του με τα γεγονότα.

Μίλησε για τον αδερφό του.

Κώστας Δόξας: Οι σύντομες δηλώσεις του Άκη Δείξιμου

Ειδικότερα το όνομα του Κώστα Δόξα τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα και όχι λόγω μιας επιτυχημένης εμφάνισης του στο Your Face Sounds Familiar.

Το όνομα του τραγουδιστή ακούστηκε εξαιτίας της καταγγελίες που έκανε η πρώην σύζυγος του πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος αντικρούει τους ισχυρισμούς της.

Λόγω των γεγονότων ο Κώστας Δόξας μάλιστα διέκοψε και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar.

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

«Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, υπάρχει κι ένα ανήλικο παιδί στη μέση. Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θεωρώ ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Πραγματικά, δεν θέλω να επεκταθώ για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι ένα πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και αυτή τη στιγμή ο μόνος που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άκης Δείξιμος.

Ο Άκης Δείξιμος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εννοείται ότι έπεσα από τα σύννεφα. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδερφού μου αυτή τη στιγμή, το φαντάζετε ο καθένας. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share