Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Δικηγόρος Κώστα Δόξα: "Εξαναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Your Face Sounds Familiar" - "Θα κινηθούμε νομικά" (video)

"Το κανάλι δεν έχει ψάξει την άλλη πλευρά"

9 Μαρτίου 2021 12:18
Δικηγόρος Κώστα Δόξα:

Κώστας Δόξας: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον Κώστα Δόξα από την πρώην γυναίκα του Μαρία Δεληθανάση ότι την είχε χτυπήσει αρκετές φορές.

Σημειώνεται ότι και ο ίδιος πρόσφατα έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με το τι του έχει κάνει η πρώην γυναίκα του στο παρελθόν όπως ότι τον είχε χτυπήσει και εκείνη.

Όμως ο δικηγόρος του τραγουδιστή μέσα από πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε την απόφαση που έγινε για την αποχώρηση του από το Your Face Sounds Familiar.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον Κώστα Δόξα.

Κώστας Δόξας: Η αποχώρηση από το Your Face Sounds Familiar

Αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF ο Κώστας Δόξας που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία άφησε ο δικηγόρος του, Σπύρος Δημητρίου. Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή τόνισε επίσης ότι στην πορεία θα έρθουν στο φως λεπτομέρειες για την υπόθεση που θα μας εκπλήξουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του έκανε λόγο για εξαναγκασμό του κ. Δόξα σε οικειοθελή αποχώρηση από το YFSF και ξεκαθάρισε πως δε θα διστάσει να κινηθεί νομικά αν διαπιστώσει οποιαδήποτε αδικία σε βάρος του. «Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου …. χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά.

Η σύμβαση του κυρίου (….) με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει απλά απ΄όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται και αυτά νομικά σαν διαδικασίες.

Η αποχώρηση του από το σόου.

Δε σημαίνει τίποτα ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα.

Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε» ανέφερε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share