Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Ίαν Στρατή!

Δυστυχώς

9 Μαρτίου 2021 10:35
Τραγικές ώρες για τον Ίαν Στρατή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες περνά ο Ίαν Στρατής, ενώ μπορεί να λείψει από τα γυρίσματα του επόμενου επεισοδίου του YFSF.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, το μυαλό του αυτές τις ώρες είναι σε ένα πολύ στενό του συγγενικό πρόσωπο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τον τραγουδιστή να είναι στο πλευρό του.

Έτσι, λοιπόν, ο Ίαν Στρατής αυτή την περίοδο έχει δώσει προτεραιότητα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του και όχι στις μεταμορφώσεις του, κάτι που ενδεχομένως επηρεάσει την παρουσία του στο Your Face Sounds Familiar. Αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Τραγικές ώρες για τον Ίαν Στρατή!

Ο Ίαν Στρατής είναι πολύ δεμένος με την γιαγιά του, καθώς, όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει μεγαλώσει μαζί με τη γιαγιά του, γιατί οι γονείς του δούλευαν όλη μέρα.

Καζαριάν - Στρατής: Διαψεύδουν την σχέση τους αλλά... 18 αποκλειστικές φωτογραφίες δείχνουν άλλα!

Η Ειρήνη Καζαριάν δημόσια διαψεύδει ότι είναι σε σχέση με τον Ίαν Στρατή κι εμείς εδώ δημοσιεύουμε όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό μας κατευθείαν έτσι όπως το έφεραν οι φωτογράφοι στα γραφεία μας!

Πριν από λίγα 24ωρα πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες έφερε στο φως τη δημοσιότητα το νέο ζευγάρι (;) της ελληνικής showbiz, τη νικήτρια του περσινού GNTM και το νικητή του YFSF!

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ για το ζευγάρι στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share