Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συνεχίζει… την πολιορκία στη Μαλέσκου ο Χεζόνια: Δεν πτοείται κα στέλνει λουλούδια!

Στενό... μαρκάρισμα από τον Κροάτη

8 Μαρτίου 2021 18:07
Συνεχίζει… την πολιορκία στη Μαλέσκου ο Χεζόνια: Δεν πτοείται κα στέλνει λουλούδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έχει καν προλάβει να έρθει στην Ελλάδα και φαίνεται πως ο έρωτας του έριξε τα «βέλη» του για την Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Κροάτη «άσο» του Παναθηναϊκού να συνεχίζει την πολιορκία.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε πως ξεκίνησε με ένα απλό like σε μία φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο φαίνεται πως ο Κροάτης δεν σταμάτησε εκεί και αποφάσισε να συνεχίσει την... πολιορκία του.

Μάριο Χεζόνια Ιωάννα Μαλέσκου πολιορκία

Ιωάννα Μαλέσκου: Το... στενό μαρκάρισμα του Χεζόνια

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ωστόσο από τότε που έγινε αυτό το like, οι φήμες για τον μπασκετμπολίστα «οργιάζουν». Συγκεκριμένα λέγεται πως στέλνει καθημερινά λουλούδια στην Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να την εκφράσει τον θαυμασμό του. Η παρουσιάστρια από τη μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση.

Επικά σχόλια Μουτσινά για τη Μαλέσκου και… τον μύστη Χεζόνια: «Μες στα σεντόνια…»

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού και… πριν καν πατήσει στην χώρα μας, ξεκίνησε να μαθαίνει τις προσωπικότητες της showbiz, με την Ιωάννα Μαλέσκου μάλλον να τον έχει εντυπωσιάσει, αφού της έκανε like σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι, ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει να τη λατρέψει ο ανδρικός πληθυσμός, με την παρουσία της και την καλλιέργεια, που αναμφισβήτητα διαθέτει, να έχει καταφέρει να γοητεύσει και να την καταστήσει μια από τις κορυφαίες φετινές προσωπικότητες, με τον ΣΚΑΪ να έχει πετύχει διάνα.

Νίκος Μουτσινάς: Η Ιωάννα Μαλέσκου και... το like του Χεζόνια

Ένας από τους άνδρες, που φαίνεται να έχουν εντυπωσιαστεί, είναι και ο νέος «άσος» των «πρασίνων», ο οποίος… έπιασε δουλειά άμεσα και έκανε like στην φωτογραφία της Μαλέσκου, με τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του «Καλό Μεσημεράκι» να μην αφήνουν το θέμα ασχολίαστο.

Η Βάνια πήρε πρώτη το λόγο και άρχισε να λέει πως… θέλει κι αυτή έναν Χεζόνια, με τον Μουτσινά να κάνει έναν άλλο συνειρμό και να της απαντά, ότι δεν είναι σωστό να μιλά έτσι στον αέρα. Λίγο αργότερα, άρχισε να τραγουδά… ερωτικά τραγούδια για τους δύο και να λέει πώς τους φαντάζεται σαν ζευγάρι, με τη Βάνια να κλείνει αναφέροντας, ότι «θέλω έναν Κωνσταντίνο Αργυρό και μετά… Χεζόνια εγώ για τον Χεζόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share