Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Διαζύγιο «βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή - Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά

Ισχυρό σοκ για το ζευγάρι

8 Μαρτίου 2021 17:45
Διαζύγιο «βόμβα» για τον Μάρκο Σεφερλή - Έξαλλη η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό διαζύγιο είχε περάσει ο Μάρκος Σεφερλής, με τον ίδιο να αναφέρεται χρόνια μετά σε αυτό και να εμφανίζεται έξαλλος μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά.

Το καλοκαίρι του 2014, συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε μια φήμη, που κάποια στιγμή έγινε κι εξώφυλλο, με τίτλο «Το διαζύγιο σοκ του Σεφερλή».

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά διαζύγιο

Μάρκος Σεφερλής: Έξαλλος μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά μετά τις αναφορές για το διαζύγιο

Σε συνέντευξή του στο TV Εθνος, ο Μάρκος Σεφερλής, για τον οποίο είχε πρόσφατα αποκαλυφθεί ένα περιστατικό με τη σύζυγό του, ξεκαθαρίζει τις φήμες και περιγράφει πώς ένιωσε όταν ήρθε αντιμέτωπος με αυτές: «Είναι πολύ άσχημο να ανοίγει την τηλεόραση το παιδί σου ή οι γονείς σου ή να πηγαίνουν στο περίπτερο και να διαβάζουν τερατώδη πράγματα για σένα» δηλώνει και συνεχίζει: «Εγώ το καλοκαίρι, ας πούμε, αισθάνθηκα χάλια όταν κάποιο περιοδικό είχε εξώφυλλο εμένα και την Έλενα και έγραφε: "Το διαζύγιο σοκ του Σεφερλή" και φυσικά μέσα το κείμενο αναφερόταν στον πρώτο μου γάμο! Σκέφτηκα το παιδί μας, όλους όσοι με ξέρουν και με αγαπούν και έβλεπαν κρεμασμένη στα περίπτερα αυτή την είδηση. Καταλαβαίνω ότι είναι μέρος του σημερινού συστήματος, αλλά είναι κόντρα στη νοοτροπία μου».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρεται και στην, κατά τις φήμες, κακή σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και σε όσα γράφονται γύρω απ' αυτό: «Κάποιες φορές με στενοχώρησε το ότι γράφονται ανακρίβειες που βέβαια λίγες μέρες μετά ανατρέπονταν από μόνες τους, όπως π.χ. με τον Ουγγαρέζο, που συμπαθώ πολύ. Νομίζω ότι η γνώμη και τα συναισθήματά μου απέναντί του φαίνονται πλέον και στον αέρα».

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Μάρκο Σεφερλή: Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ως πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος είχε στο πλευρό του την Έλενα Τσαβαλιά σε μια δύσκολη στιγμή.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Δύσκολη στιγμή με το ατύχημα του κωμικού

Ο ίδιος και η μητέρα του αναφέρθηκαν σε αυτό το ατύχημα σε παλαιότερη συνέντευξή του στην Ζήνα Κουτσελίνη. Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα απολαυστικό απόσπασμα από μία παράσταση του Μάρκου, στο οποίο η μητέρα του διακόπτει το γύρισμα γιατί πίστεψε ότι ο γιος της χτύπησε, ενώ ανάλογη ήταν και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά.

Ο Σεφερλής, πάντως, δεν είχε κάτι το σοβαρό, με τις δύο γυναίκες της ζωής του, σε κάθε περίπτωση, να βρίσκονται δίπλα του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share