Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Αναγνώστου" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Αγνώριστος! Έχει κάνει στροφή στην καριέρα του!

8 Μαρτίου 2021 14:59
Τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τον σκράπα φοιτητή "Αναγνώστου" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης"; Σήμερα δε θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε. Να τονίσουμε, ότι πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα του!

Ο... "Αναγνώστου" ή αλλιώς Θανάσης Παπαγεωργίου, όπως είναι το όνομα του ηθοποιού, ξεχώριζε στο σήριαλ, καθώς είχε έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Συγκεκριμένα, για όσους... δε θυμούνται -λίγο δύσκολο- ο Θανάσης Παπαγεωργίου ήταν ο χειρότερος από τους φοιτητές του "Κατακουζηνού". Παράλληλα, δείτε εδώ πρωταγωνίστρια της σειράς που... κατέληξε στην Αννίτα Πάνια!

Κωνσταντίνου και Ελένης ηθοποιοί

Κωνσταντίνου και Ελένης - Αναγνώστου: Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Σήμερα, είναι εντελώς διαφορετικός, ενώ έχει πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση στην καριέρα του, έστω κι αν δεν είναι πολύ μακριά από αυτό που έκανε στη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Παπαγεωργίου προτιμά το stand up comedy, στο οποίο επίσης ξεχωρίζει.

"Κατά τη γνώμη μου, αυτό το είδος κωμωδίας είναι απλά ένα είδος επικοινωνίας με όχημα το χιούμορ, μέσα από το οποίο εμείς και το κοινό μοιραζόμαστε θετική ενέργεια. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επίδειξη χιουμοριστικής και διανοητικής ευφυΐας. Άλλωστε, όση ανάγκη έχει ο κόσμος να γελάσει, άλλο τόσο έχουμε και εμείς.

Πώς είναι σήμερα ο 'Αναγνώστου' από το 'Κωνσταντίνου και Ελένης

Υποκριτικές ικανότητες και έμφυτο ταλέντο είναι πολύ χρήσιμα εφόδια σε αυτή τη διαδικασία. Να σημειωθεί ότι στο stand up comedy δεν υπάρχει η θεατρική σύμβαση που ορθώνεται ανάμεσα στον ηθοποιό και τον θεατή. Αυτό καθιστά από μόνο του το stand up comedy ξεχωριστό και ιδιαίτερο", είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Κωνσταντίνου και Ελένης - Αναγνώστου

Εκεί, επίσης, είχε αναφέρει τα ινδάλματά του. "Έχω επηρεαστεί ιδιαίτερα από του παλιούς κωμικούς, τον Βασίλη Λογοθετίδη, τον Βασίλη Αυλωνίτη, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο και τον Κώστα Βουτσά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και νεώτεροι αξιολογότατοι κωμικοί. Από τους ξένους, θαυμάζω ιδιαίτερα το Τζιμ Κάρεϊ, τον Έντι Μέρφι και τον αξέχαστο Ρόμπιν Ουίλιαμς που ξεκίνησαν άλλωστε όλοι από το stand up comedy".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share