Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: "Κάνω ψυχοθεραπεία! Με τη βοήθεια του ειδικού αισθάνθηκα έτοιμη να μιλήσω δημόσια"

"Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της δημοφιλίας του"

8 Μαρτίου 2021 12:24
Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Δεληθανάση, μετά την ανάρτηση όλο νόημα που έκανε στο Instagram, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", και αναφέρθηκε στα όσα έχουν σημειωθεί ανάμεσα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Δόξα.

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή "Πάμε Δανάη"

"Εγώ την πήρα τηλέφωνο την Μαρία, κάναμε μια κουβέντα. Επειδή εκκρεμούν πολλές διαδικασίες δεν θέλει να βγει τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή μέχρι να ξεκαθαρίσει. Ωστόσο, μου έχει δώσει το ελεύθερο κάποια αποσπάσματα από την κουβέντα μας να τα δημοσιεύσουμε και να τα πούμε.

Η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία έγινε περίπου πριν μια εβδομάδα. Είχε κάνει κάποιες κινήσεις και μάλιστα, χαρακτηριστικά μου είπε ότι είχε κάνει κάποιες κινήσεις για να γνωστοποιήσει αυτό που βίωνε ήταν μια εβδομάδα πριν γίνει αυτό το θέμα με την Σοφία Μπεκατώρου", είπε αρχικά η Σίσσυ Καλλίνη.

Μαρία Δεληθανάση

Οι δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση για τον Κώστα Δόξα

"Κάνω ψυχοθεραπεία, οποιοσδήποτε, εκτίθεται σε κάτι βίαιο και τοξικό χρειάζεται αποτοξίνωση. Με τη βοήθεια του ειδικού τώρα αισθάνθηκα έτοιμη να μιλήσω δημόσια. Αισθανόμουν σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ λόγω της αναγνωρισιμότητάς του και της δημοφιλίας του.

Καμία σχέση δεν ξεκινάει με κακοποιητικές συμπεριφορές, όταν προέκυψε πρώτη φορά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συμβαίνει σε μένα. Νόμιζα ότι θα μπορούσε να αλλάξει. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ακόμη. Ηθική δικαίωση θα ήταν αν έστω και μια γυναίκα βρει τη δύναμη να μιλήσει για την ενδοοικογενειακή βία. Αυτό θα ήταν νίκη", είπε η Μαρία Δεληθανάση.

Μαρία Δεληθανάση - Η απάντησή της στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής!

Η Μαρία Δεληθανάση, το πρωί της Κυριακής 7/3, απάντησε στις δικαστικές αποφάσεις που έχει δημοσιεύσει στο Instagram του ο Κώστας Δόξας. Τι αναφέρουν αυτές οι αποφάσεις;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", οι αποφάσεις αυτές, αφορούν τη διατροφή, αλλά και την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους.

Πιο αναλυτικά, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν γίνει, σχετίζονται με τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού τους και δεν αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες που έγιναν κατά του τραγουδιστή. Τα αποσπάσματα των δικογράφων που έχουν δημοσιευτεί από τον Κώστα Δόξα, προβάλλουν τα λόγια του τραγουδιστή, δηλαδή την τοποθέτησή του σε αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα, οπότε δεν είναι η απόφαση του δικαστή.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share