Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Δεληθανάση: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τη διαμάχη με τον Κώστα Δόξα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

8 Μαρτίου 2021 11:23
Μαρία Δεληθανάση: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τη διαμάχη με τον Κώστα Δόξα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρία Δεληθανάση: Μια νέα ανάρτηση -όλο νόημα- έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την κατηγορία πως ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Δόξας την κακοποιούσε.

Ειδικότερα, η Μαρία Δεληθανάση, μετά την απάντησή της στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, ανάρτησε μια φωτογραφία με την κόρη της, Σοφία, στη θάλασσα, και έγραψε: "Να είμαστε δυνατές, να χαράζουμε πορείες".

Δείτε τη φωτογραφία:

Μαρία Δεληθανάση ανάρτηση Instagram

Οι δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

Ο Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, ξέσπασε, δημοσιεύοντας δυο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020.

Στην πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής έχει κυκλώσει το σημείο στο οποίο αναφέρεται, ότι η πρώην σύζυγός του, τον είχε κλωτσήσει στη βουβωνική χώρα. Μάλιστα, τονίζεται ότι ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου του.

Η ανάρτηση του Κώστα Δόξα

"Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου . . και για σένα Σοφία μου", έγραψε στην ανάρτηση του.

Κώστας Δόξας - δικαστικές αποφάσεις

καταγγελία για Κώστα Δόξα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share