Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκτός εαυτού η Μαίρη Συνατσάκη - Το δημόσιο ξέσπασμα της

Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο»

7 Μαρτίου 2021 21:22
Εκτός εαυτού η Μαίρη Συνατσάκη - Το δημόσιο ξέσπασμα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βγήκε η Μαίρη Συνατσάκη μετά τα επεισόδια που προκλήθηκαν στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης. Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε τις εξελίξεις αυτές και προχώρησε ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: “Για ποιον λόγο αυτό το ξύλο; Για ποιον λόγο σε έναν άοπλο πολίτη αυτή η βία; Παιδιά για τον Θεό, μη μου στέλνετε τέτοιου είδους μηνύματα. Δεν είναι γκομενικό το ζήτημα, δεν μας ενδιαφέρει να ακούσουμε την άλλη πλευρά. Εάν έγινε ντου στους αστυνομικούς, λίγη ώρα πριν και μετά νευρίασαν και ξέσπασαν σε ένα πολίτη, είναι προβληματικό. Εάν έχεις παραβεί τα μέτρα, να πληρώσεις το πρόστιμο. Το ξύλο δεν νομιμοποιείται με κανέναν τρόπο".

Μαίρη Συνατσάκη

Συγκλονίζει και η Μαίρη Συνατσάκη: «Τρεις φορές με έχουν παρενοχλήσει ερωτικά»

Συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μετά και τη νέα «βόμβα» της Σοφίας Μπεκατώρου περί σκανδάλου κακοποίησης στην ιστιοπλοΐα, αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ερωτικής παρενόχλησης τρεις φορές.

Η Μαίρη Συνατσάκη με βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές. Το βίντεο έχει τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» είναι ο τίτλος του βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube.

Μαίρη Συνατσάκη: Το «ξέσπασμά» της μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω», τόνισε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: "Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει. Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share