Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου! Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα...»

«Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από...»

7 Μαρτίου 2021 18:02
Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου! Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τη σεξουαλικότητά του αλλά και τα σχόλια που άκουσε όταν γεννήθηκε το παιδί του.

Επίσης, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για τη νέα του εκπομπή του στο youtube που έκανε πρεμιέρα με την Καίτη Γαρμπή αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε αρχικά: “Θέλω να ζητήσω να ανοίξουν τα σχολεία. Ο Γιώργος κάνει μάθημα μέσα από το p.c. Kαι μέχρι πριν λίγο καιρό του λέγαμε να μην είναι στα τάμπλετ και τώρα είναι συνέχεια εκεί”!

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: “Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου”.

Φώτης Σεργουλόπουλος

Παράλληλα, αναφέρθηκε και για τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη: "Δεν μπορεί να μιλάει κανείς για μια κοινότητα ανθρώπων. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει"

Τέλος, μίλησε και για την ανάρτηση που έκανε πριν γίνουν οι καταγγελίες: "Έχω πάψει να φοβάμαι. Την έκανα αυτή την ανάρτηση γιατί το ήξερα. Τον ήξερα αυτόν τον τύπο. Η Τζένη Μπότση σε μια συζήτηση που είχαμε το είπε. Και ήταν εκεί και η Αγγελική Λάμπρη. Και άλλες δυο κυρίες. Τελικά η Τζένη κατάφερε να τον ονοματίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Τζένη και η Αγγελική σε δυο γκέι φίλους τους το είπανε. Ξέρανε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση. Εγώ μένω στο ότι έχει παραγραφεί δε σημαίνει ότι δεν έγινε”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share