Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά της Δάρρα: «Αυτή είναι η ακραία και ντροπιαστική αντίληψη»

Έγινε έξαλλη η παρουσιάστρια σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τις καταγγελίες

7 Μαρτίου 2021 15:54
Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού κατά της Δάρρα: «Αυτή είναι η ακραία και ντροπιαστική αντίληψη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις δηλώσεις της Ισαβέλλας Δάρρα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» της Κυριακής, η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη και ξέσπασε στον αέρα. Επίσης, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» πως την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα εξώδικο, το οποίο ήταν μάλιστα ονομαστικό

Μετά την προβολή σχετικού αποσπάσματος, σχολίασε: «Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει συνοχή στις απαντήσεις γιατί η Σάσα Σταμάτη έκανε δεύτερη και τρίτη ερώτηση προσπαθώντας να την απαλλάξει από αυτή τη δυσάρεστη θέση που η ίδια βρέθηκε με τις απαντήσεις της.

Λέει, λοιπόν, η Ισαβέλλα Δάρρα ότι ο άνθρωπος πρέπει να δουλέψει με τον εαυτό του και να μάθει να λέει όχι. Γιατί μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, λέει, αλλά όχι για τον άλλον. Ναι, αλλά όταν ο άλλος σε κακοποιεί και δεν ακούει το δικό σου όχι , σε αυτή την περίπτωση τι κάνεις Ισαβέλλα μου; Αυτό είναι το θέμα των ημερών, αυτό πραγματεύεται το κίνημα #metoo».

«Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία η Ισαβέλλα που βγαίνει και λέει πως «πρέπει να θέλει και ο άλλος για να συμβεί το κακό». Το έχουμε ξανακούσει και άλλες φορές και από άνδρες και από γυναίκες» πρόσθεσε.

Ναταλία Γερμανού κατά της Δάρρα

«Αυτή η ακραία και κατά τη γνώμη μου ντροπιαστική αντίληψη, επιτρέψτε μου την έκφραση και λυπάμαι που την λέω, του «τα ‘θελε και τα ‘παθε». Ότι αν δεν αφήσεις χώρο στον άλλο δεν θα σου κάνει κακό. Ε, δεν είναι έτσι δυστυχώς τα πράγματα!

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ώρα στο γραφείο να επικοινωνήσουμε μαζί της και κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες, γιατί δεν θέλουμε να καταδικάζουμε κάποιον εάν δεν του δώσουμε το δικαίωμα να εξηγήσει τα λεγόμενα του, να τα ανασκευάσει στην καλύτερη περίπτωση και να μας πει πως άλλο εννοούσε. Δεν κατέστη δυνατό να την βρούμε, το τηλέφωνο της ήταν μονίμως κλειστό και δεν απαντούσε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share