Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Συγκλονίζει η Λυδία Κονιόρδου: Αποκάλυψε απόπειρα βιασμού στα 15 της! (Video)

Τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

7 Μαρτίου 2021 14:56
Συγκλονίζει η Λυδία Κονιόρδου: Αποκάλυψε απόπειρα βιασμού στα 15 της! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «Έλα Χαμογέλα» της Κυριακής εμφανίστηκε η Λυδία Κονιόρδου η οποία συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε επίσης ότι όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Όπως είπε αυτό έγινε έξω από το σπίτι της και σώθηκε την τελευταία στιγμή. «Άρχισα να φωνάζω και γάβγισαν κάποια σκυλιά και έτσι κατάφερα να σωθώ την τελευταία στιγμή. Εκείνη τη στιγμή παρέλυσα. Δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν και ήμουν αθλήτρια. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να βγάλω μόνο μία κραυγή», είπε.

Για το θέμα των ημερών και την αναφορά από την Λίνα Μενδώνη στην ίδια, η Λυδία Κονιόρδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούσα πάντα σε έναν χώρο πολύ ανταγωνιστικό να συγκεντρώνομαι στο δημιουργικό κομμάτι της τέχνης μου. Επί πάρα πολλά χρόνια προχωρούσα χωρίς να μπορώ να πω πως ήξερα. Ακούγονταν πράγματα αλλά μέχρι να αποδειχθεί κάτι, υπάρχει μια πολύ μεγάλη απόσταση».

«Με τον κ. Λιγνάδη δεν είχα συνεργαστεί ποτέ παρά μόνο πρόσφατα και μάλιστα με την ιδιότητα του σαν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Αυτό το ελάχιστο διάστημα που είχα εμπειρία μαζί του σαν συνεργάτης, όπως άλλοι 30 συντελεστές, δεν ήταν ικανό για να μπορώ να διαμορφώσω μια ολοκληρωμένη γνώμη» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Επομένως ήταν άτυχη η αναφορά της υπουργού Πολιτισμού στο όνομα μου. Μπορεί να έγινε μικροπολιτικούς λόγους ή για να καταμεριστεί η ευθύνη, όμως, ένας άνθρωπος που απλώς δουλεύει σε μια δουλειά έχει ευθύνη για τον εαυτό του και ίσως για την ομάδα μέσα στην οποία δουλεύει.

Ο υπουργός Πολιτσιμού έχει όμως μια ευθύνη ευρύτερη. Κανείς δεν της προσάπτει, εγώ προσωπικά όχι, ότι θα όφειλε να ξέρει. Όμως, από την ώρα που άρχισαν τα σύννεφα όφειλε να αποστασιοποιηθεί και να αντιδράσει θεσμικά. Όχι σε ένα προσωπικό τηλεφώνημα ή σε μια δικαιολόγηση της παραίτησης».

Παράλληλα, παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» μετά την προβολή του θέματος για το κρυφό «κρησφύγετο» του Δημήτρη Λιγνάδη και τις ερωτικές επιστολές που φέρεται να έχει λάβει έκανε ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share