Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Δόξας: Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής!

Οι δικαστικές αποφάσεις, αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους!

7 Μαρτίου 2021 12:51
Κώστας Δόξας: Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο τραγουδιστής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Δεληθανάση, το πρωί της Κυριακής 7/3, απάντησε στις δικαστικές αποφάσεις που έχει δημοσιεύσει στο Instagram του ο Κώστας Δόξας. Τι αναφέρουν αυτές οι αποφάσεις;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", οι αποφάσεις αυτές, αφορούν τη διατροφή, αλλά και την επιμέλεια της 4χρονης κόρης τους.

Πιο αναλυτικά, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν γίνει, σχετίζονται με τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού τους και δεν αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες που έγιναν κατά του τραγουδιστή. Τα αποσπάσματα των δικογράφων που έχουν δημοσιευτεί από τον Κώστα Δόξα, προβάλλουν τα λόγια του τραγουδιστή, δηλαδή την τοποθέτησή του σε αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα, οπότε δεν είναι η απόφαση του δικαστή.

Δείτε το βίντεο:

Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: "Το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη δεν το έχει"

Τι έχετε να απαντήστε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

"Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά".

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξή σας;

"Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μία συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή".

Κώστας Δόξας καταγγελία

Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου σας;

"Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση".

Πόσο καιρό λάμβαναν χώρο αυτά τα γεγονότα που περιγράφετε στις καταγγελίες σας;

"Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία ‘απλή’ ως αρκετά σοβαρή".

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από το γάμο σας;

"Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες".

Πιστεύετε ότι το κίνημα Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως για αυτό το ζήτημα;

"Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share