Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

"Με κατάντησες ένα σκουπίδι, ένα πεταμένο τομάρι!": Η Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε μηνύματα με τον Κώστα Δόξα

"Παλεύω κάθε μέρα για τη ζωή που διεκδικώ..."

7 Μαρτίου 2021 09:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικρατεί μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση κατά του Κώστα Δόξα, για κακοποίηση από πλευράς του. Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε συνομιλία τους, οι οποίες σοκάρουν!

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε τα μεταξύ τους μηνύματα που στάλθηκαν μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό που καταγγέλλει. Στα μηνύματα ο τραγουδιστής αναφέρει, πως έχει ήδη επισκεφτεί ψυχολόγο, ενώ, ότι τα έχει πει και στη μητέρα του, η οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά: "Ντρέπεται".

Να υπενθυμίσουμε, ότι πριν από μερικές ώρες από την πλευρά του ο Κώστας Δόξας, κοινοποίησε τις δικαστικές αποφάσεις στις οποίες η Μαρία Δεληθανάση αναφέρεται ως "μητέρα με ανασφαλή και ανώριμη συμπεριφορά που απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει".

Δείτε τα μηνύματα:

Μαρία Δεληθανάση μηνύματα

Μαρία Δεληθανάση μηνύματα με Δόξα

Μαρία Δεληθανάση ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας καταγγελίες

Κώστας Δόξας ξυλοδαρμός

Μαρία Δεληθανάση μήνυση

Δόξας μηνύματα

Μαρία Δεληθανάση: "Το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη δεν το έχει"

Τι έχετε να απαντήστε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

"Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά".

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξή σας;

"Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μία συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή".

Κώστας Δόξας καταγγελία

Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου σας;

"Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση".

Πόσο καιρό λάμβαναν χώρο αυτά τα γεγονότα που περιγράφετε στις καταγγελίες σας;

"Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία ‘απλή’ ως αρκετά σοβαρή".

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από το γάμο σας;

"Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες".

Πιστεύετε ότι το κίνημα Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως για αυτό το ζήτημα;

"Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share