Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Αποκάλυψη - φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο...» (Video)

H άγνωστη συνομιλία τους!

6 Μαρτίου 2021 19:19
Αποκάλυψη - φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει». Επίσης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων είχε καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share