Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή της!

Διακόπηκε ξαφνικά όσο βρισκόταν στον αέρα

6 Μαρτίου 2021 18:25
Αννίτα Πάνια: Κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απότομη διακοπή της εκπομπής Αννίτα Κοίτα υπήρξε απόψε καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή η Αννίτα Πάνια πέρασε γρήγορα σε διαφημίσεις.

Όπως πριν από κάθε εκπομπή, διενεργούνται πλέον τεστ κορωνοϊού ούτως ώστε να κυλήσουν ομαλά τα τηλεοπτικά προγράμματα. Απόψε τα τεστ βρέθηκαν θετικά σε συμμετέχουσες που κάνουν τις διαφημιστικές γέφυρες της εκπομπής.

Αννίτα Πάνια

Μάλιστα όσο παρουσιάζονταν τα προϊόντα, φάνηκε ότι υπήρξε μια ανησυχία στο πλατό ενώ μετά την θυρίδα τηλεπώλησης, το πλάνο πέρασε γρήγορα στην Αννίτα Πάνια που έδωσε μόνο πάσα για διαφημίσεις. Η εκπομπή τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στον αέρα ενώ στην θέση προβλήθηκε ελληνική ταινία. "Δεν ήθελα να κάνω παιδί! Με αυτόν τον άνδρα το παιδί με διάλεξε", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε παλαιότερη συνέντευξή της!

«Αυτόν τον άνδρα θέλω…» - Έξαλλος ο Νίκος Καρβέλας με την αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια

Μια αποκάλυψη πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, η οποία φυσικά αν γινόταν από την πλευρά της παρουσιάστριας, θα μπορούσε να κάνει έξαλλο τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια, είναι μια παρουσιάστρια που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τις εκπομπές της. Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Open, με την εκπομπή «Αννίτα Κοίτα».

Ένα επεισόδιο που σίγουρα θα αφήσει εποχή είναι αυτό όπου βρέθηκε στο πλατό η Μαριλένα. Η Μαριλένα μετά την ωτοπλαστική πήγε στο πλατό θέλοντας να βρει κάποιο γιατρό ή δικηγόρο για να κάνει σχέση, με έναν άνδρα... να φλερτάρει τηλεφωνικά την παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share