Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας της!

«Το έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο»

6 Μαρτίου 2021 16:40
Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Κουλιανού παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη και για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση. Ενώ, δύσκολες στιγμές βιώνει η Ναταλία Γερμανού.

Η καλλονή τοπ μόντελ και ηθοποιός αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια απορρυπαντικού ρούχων, μέσω της οποίας περνάει ένα μήνυμα αναφορικά με την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει μια γυναίκα στη ζωής της στην εποχή μας.

Η Βίκυ Κουλιανού είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads, αλλά λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας. Μου έχει απαγορευτεί μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σε κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση.

Βίκυ Κουλιανού

Η σπονδυλοαρθροπάθεια είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «Η ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ. Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις κινησιολογικά, σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου.

Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά» κατέληξε η Βίκυ Κουλιανού.

Λίγα λόγια για την ζωή της Βίκυς Κουλιανού

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, όταν σε ηλικία 16 ετών, την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share